sirimie Publicat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 19, 2006 Stie cineva? Am cautat la Unirea si la Cocor, dar nu gasesc . Si cei cu talie joasa mi se pare ca nu se potrivesc (deh, virsta..) Multumesc frumos pentru raspunsuri! Simona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lbelciug Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Simona, incearca la IDM, la Gara Basarab. Acolo sunt multi blugi, sigur gasesti ce vrei. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) Forum despre Flori Presate (2) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anka-maria Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Io nu suport sa stau cu shasele pe afara, deci caut de cand ma stiu blugi cu talie macar normala daca nu inalta. Am luat la purecat toate magazinele mari, toate IDM-urile si alte alea si toti ridicau din umeri spunand ca "nu se mai poarta" sau "nu cere lumea, nu aducem". Mi-am luat de la Levi's (la reduceri evident) un model mai vechi cu talie normala. --------------- Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clyo Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 io am vazut la Zara, i-am si probat, din pacate nu mi se potriveste modelul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boo lina Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 miniprix otopeni - garantat gasesti Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela 1969 Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Mi-am luat saptamana trecuta niste blugi cu talie inalta de la Steilmann si-mi vin foarte bine.M-au costat 200 lei. poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Incearca in IDM,langa Basarab,sigur vei gasi.Au foarte multe modele. MIRELA [flo] id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 A venit si la noi moda cu blugii cu talia inalta? Pe unde se gasesc?! Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acusor Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 Eu am gasit la Colin's in Bucuresti Mall. Pupici Andreea si Teo (26.08.2005) Cat de mari suntem Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitumac Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 si eu am probat prin sept la Big Berceni...si la un pret bun... nunta noastra http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/my_photos am facut si noi 1 an de casnicie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.