Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vine Craciunul

Recommended Posts

• Administrators

Azi am fost uimita sa vad intr-un magazin - ca au inceput sa vanda ornamente de Craciun. M-a cuprins o mare nostalgie. Parca prea repede vine si trece un Craciun dupa altul.

Uf...

Ce planuri aveti de Craciun?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

NOU:id="red">www.supereva.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul răspuns

wow!

de cand asteptam un subiect despre Craciun!

puteti sa-mi spuneti nebuna,dar eu am inceput deja sa ascult colinde.

deja simt atmosfera,imi miroase a iarna,ma gandesc la decoratii si multe altele. Craciunul o sa-l petrecem acasa ,iar dupa amiaza ,ca in fiecare an ,la mama.

de Revelion se schimba treaba. am inchiriat o cabana la munte si sper sa ne distram bine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana id="Century Gothic">id="blue">

Asa este ..trece timpul asa de repede[q] ma uit la copii cat de repede cresc,parca mai ieri erau cat o lingura si acum....

De Craciun ,ca in fiecare an de cand mi s-a nascut fata,petrecem acasa cu familia plus 1-2 prieteni mai apropiati ,o sarbatorim pe Craciunitza noastra frumoasa si iubita,anul asta face 5 ani.Sper ca anul asta sa avem zapada,ca de restul ne ocupam noi.

1 ,2

3

am implinit 2 anisori

Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Trec fantastic de repede zilele, saptamanile, lunile... Mai deunazi alergam dupa miel, dupa ceapa verde pentru drob, dupa vopsea de oua... Maine-poimaine ma si vad colindand raioanele cu ornamente pentru Craciun, pentru ca traditia la noi este ca in fiecare an sa avem un ornament nou in brad...

Planuri? Nu mari: in caldura caminului propriu si personal, vom impodobi impreuna bradul, in timp ce in cuptor, in oala romana, vor sfarai mocnit sarmalutele...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

si eu am vazut azi,intr-o masina indesate pe spatarele scaunelor niste caciuli de mos(aici asa se "impodobesc" masinile de Craciun) si mi s-a parut oarecum bizar.uneori,aici fiind temperaturi mult mai ridicate decat in Romania,am senzatia aia ciudata ca atunci cand am visat ca mancam inghetata calda si mi s-a facut rau de la ea.pai iarna fara zapada??ce-i aia dom'le.

ei,dar imi plac sarbatorile si-asa cu iz de toamna tarzie.

Si noi, tot la un Craciun traditional in familie. La mama, cu finii.

Abia astept. Deja copilul e maricel si stie ce vrea de la Mos Craciun.

Deja facem/gandim listele cu cadouri ptr. pitic, rude, educatoare etc.

Nu vor lipsi cozonacii, care de la an la an imi ies bine, sarmalele etc.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)

Poze aiciid="red">id="size2">

varsta lui Andrei [bicla]

abia astept sa vina craciunul! ca de obicei vom orna un brad in sufragerie si bradul cel mare din gradina, vom inconjura toata casa cu ghirlande de becuri, voi gati vreo 2 zile cu sora-mea impreuna, vom avea musafiri, vom manca bunatatzuri, ne vom face cadouri frumos imachetate si puse sub pom, va mirosi in casa a brad, vom face foc in camin, vom dormi pana tarziu, apoi planurile de vacanta pentru anul viitor, toti in jurul computerului in biroul sotzului, cu argumente pro si contra pentru o destinatzie oarecare- iubesc momentele astea... apoi turta dulce- sotzul comanda in fiecare an cateva cutii uriashe de turta dulce din Nürnberg, cumparaturile, aglomeratia, zapada topita si zambetul fericit al copiilor...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...