Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Incaltaminte de iarna-de unde?

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In Bucuresti eu am vazut in vitrina la un magazin pe Magheru, inainte de teatrul Nottara cum vii dinspre Piata Romana pe partea stanga. E chiar pe coltul stradutei dinainte de teatru. Erau pe la 700.000 si pareau ok.

Cu fiica-mea cred ca ma voi duce acolo.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."

("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Distribuie pe alte site-uri

Am gasit la Leonardo ghetute de piele intoarsa, cu blaninta inauntru, foarte frumoase! Si 45 ron! Merita fiecare leutz!

Au incaltaminte frumoasa pt copilasi, am intrat acolo din intamplare si chiar nu ma asteptam sa fiu atat de placut surprinsa.

Incearca, poate gasesti ceva acolo. Si preturile sunt rezonabile fata de restul magazinelor.

Anka[mamica] si [/link]"]Ubitu [copil]

ECMIid="red">, noi inca nu am pus in functiune ghetutele, tot in pantofiori iesim la plimbare. Cand era Matei bebe si il tineam numai in carut avea niste incaltari cu blanita sus, un fel de pantofiori mai inalti, luati de la Targul Castanilor din Berceni. Erau si caldurosi si bine facuti, talpitzele erau din cauciuc moale.

Anka[mamica] si [/link]"]Ubitu [copil]

Eu cumpar de la PICIUL ... au magazine la Razoare (vis a vis de Sf popular sect 6), pe Titulescu (vis a vis de mega Image) si pe Mihai Bravu *aproape de intersectia cu Vatra Luminoasa)

I am luat fetitei mele de 5 ani niste super cizme la 140 RON (imblanite, piele, rosii+FITZE).

Am mai gasit niste cizme dragute la PREDEAL dar banuiesc ca aceleasi cizme le gasiti si in Bucuresti la OFFICE - 100 RON.

Succese

ag

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...