Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu mai primeste biberinul si refuza laptele

Recommended Posts

Da... asta e problema... Alex pana la 3,2 ani a mai baut biberon seara si 100 ml dimineata... In rest dupa amiaza bea lapte din canita, mananca singurel...etc. Biberonul a era un moft, ne distra pe toti cum astepta si lua sticluta si se instala in fotoliu sa u in bratele noastre si bea lapticul... Niciodata nu a acceptat suzeta.

Si a venit vremea sa renunte... de doua zile biberonul a disparut din peisaj. Si de atunci refuza sistematic sa bea lapte. De la 650 ml/zi cu greu il conving sa bea cei 200 ml de dupamiaza... In plus a devenit foarte plangacios. Azi a mers la gradinita - unde se simte f bine si e f iubit - si a refuzat sa ramana...

Poate avea vreo legatura cu biberonul cel iubit? Si daca da, asteptarea e buna? Nu de alta, insa mare lucru nu prea mananca - a fost si bolnavior si parca s-a topit pe picioare de la viroza - si laptele chiar era necesar...

Mamicile cu experienta ma pot ajuta cu o sugestie?

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

650 ml de lapte pe zi la un copil de 3 ani mi se pare foarte mult. ...

laptele nu mai trebuie sa fie un aliment de bza la ani astia. 200 ml de lapte pe zi e super bine.

Dai mancare 3 mese pe zi "completare lapte doar dupa ce a terminat de mancat ce consideri tu ca e deajuns" si 2 -3 micute gustarele intre mese.

Va marai sacai si va trece cu timpul dependenta de biberon, si va incepe sa bea si lapte.. cel putin la al meu a fost asa.

Poate o lingurita de miere in lapte ii va placea sau una de cacao. id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="size1">id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1">

Multumesc, laptele era pe langa alte alimente insa cat e bolnav papa lapte constiincios. Stiam ca acei copii care beau minim 500 ml de lapte - pana in 700 ca mai mult e rau - nu mai au nevoie de supliment de calciu.

Mai incercam.

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

quote:Originally posted by l_carmen2003

Multumesc, laptele era pe langa alte alimente insa cat e bolnav papa lapte constiincios. Stiam ca acei copii care beau minim 500 ml de lapte - pana in 700 ca mai mult e rau - nu mai au nevoie de supliment de calciu."La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

id="quote">id="quote">Asa stiu si eu, ca necesarul de lapte e de 500ml pe zi. La noi asta inseamna o cana dimineata si una seara (acum, in ultimul timp ca si noi am avut probleme[bang]).Incearca sa i-l dai cu paiul, la mine asta a mers.Poti sa i-l dai cand iti bei tu cafeaua (daca bei[:D]) preparandu-i "cafeluta" lui cu 1-2 lingurite de Nesquick. Iaurtul nu-i place? Oricum, toti copiii cred ca au o perioada dupa renuntarea la biberon cand refuza lapticul. Insista, dar nu-l forta. Iar despre faptul ca a slabit cand a fost bolnavior, mie mi-a zis un medic in care am foarte multa incredere, ca, la varsta lor, pun la loc dupa ce isi revin, la fel de repede cum au slabit.[pup]si sanatate multa!mami de Tudor(02.12.2003) si Ioana(17.11.1998)http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

asta am patit-o si eu. i-am scos biberonul pe la 2 ani si ceva, iar pina pe la 3 ani nu a mai baut.Minca cereale cu lapte si foarte mult iaurt si brinza, asa ca am lasat-o in pace.

Acum ii pun in biberon, ca o vede pe cea mica si i se face si ei pofta, si bea cu paiul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...