parpalak Publicat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 19, 2006 parinti, ne-parinti, bunici. cu copii mari si mici. cu probleme mari si mici. unele probleme se rezolva, unele nu. strigate de ajutor, miini de ajutor intinse. se leaga prietenii, se mai fac si antipatii, c-asa-i in tenis. ca majoritatea, n-am timp si sint in urma cu somnnul. si am si alte probleme pe care nu le dezbat pe forum. n-am timp mereu sa citesc subiectele care-mi plac, la care ma simt bine si din care ramin cu ceva - pozitiv. de citeva zile incoace... vrajba, venin si cearta... aici e un loc unde s-a pus foarte mult suflet. foarte mult suflet. atita de mult ca pare ca bunul simt si judecata au ramas undeva la coada. apel catre utilizatori: hai sa sedem si sa cujetam, ca ardelenii, ca nu dauneaza grav sanatatii.. ca parte care nu cunoaste personal partile combatante, si ca atare facindu-mi o parere numai si numai din postarile publice de pe forum, am ajuns la urmatoarele concluzii: - nu am vazut nici un forum in care moderatorii si adminii sa fie abuzati verbal in halul asta! - ma mira foarte tare ca nu le-a sarit mustarul mai demult si mai tare! - nu vad motivul pentru care o neintelegere, in loc sa fie lamurita, e adincita cu acuzatii si atacuri personale veninoase! - iar conflictele recente sint suficient de ambigue ca sa poata fi interpretate asa cum au fost - fara rea vointa! (desi, personal, le-as da voie la admini si moderatori sa aiba si ei simpatii si antipatii, ca toata lumea) daca tot ne purtam diferit cu moderatorii si adminii decit noi intre noi, cred ca mai degraba ar trebui sa le "cut some slack" - sa-i mai scutim de prelegeri si de prostii si sa-i ajutam sa se-nvirta rotile mai bine, in loc sa le punem bete-n roate. si sa mai renuntam la pretentii de "utilizator fruntas dar persecutat, fara statuie, asa ca inchideti-mi contul". asa face fi-miu, la 3 ani, pentru care primeste time-out, si-i trece in 2 minute. fara suparare. nu vreau sa stirnesc o polemica proaspata, dar daca nu se poate, ne mutam la zizi, ce sa facem.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Menna Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Sunt intr-u totul de acord cu tine! Eu ignoram toate aceste rautati si zau, de multe ori mi-a sarit si mie mustarul vazand cata nesimtire e din partea unora ...insa am ales sa sed in banca mea si sa fiu doar un simplu spectator, caci daca indraznesti sa "ridici tonul" sau sa sari in apararea cuiva, se gasesc altii mai vechi, mai stiuti (chipurile) care isi permit sa improaste in stg si'n dpt dupa placul lor. More respect fratilor! si de ce nu mai multa intelepciune si rabdare. Nu ca asa ar fi ardelenii, mai blajini dupa cum se aude ... nici vorba, ardelenii ...daca pot vorbii in numele lor, sunt mai calmi pt ca gandesc si cantaresc mult inainte de a actiona ori deschide gura. No offense! parere personala! Dar aici nu e vb de cum sunt ardelenii sau cum sunt oltenii ori oricare altcineva ...ci cum suntem noi,unii care deschidem gura si hatz muscam inainte sa acordam o sansa omului fara a improsca cu venin. Multumesc id="Comic Sans MS">id="black"> Menna [flo] "I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."id="purple">id="size1"> __________________________________________________ Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!! "Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.id="black">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaB Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 pe lumea asta exista si niste carti cu titluri gen: business analyses dinamica grupurilor sociologie consumer behaviour alea explica multe! da' presupune cam mult de citit! e mai simplu datul cu parerea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alyssa Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 hi...hi...hi... eu am crezut dupa titlu ca ti-ai facut Forum si ii faci reclama pe fata, nu spam! Acuma fratilor... nu toti sintem la fel, diversitatea astea ne face sa continuam, sa vorbim, sa facem ceva mai bun, sa cunoastem si alte pareri. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilanda Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 quote:Originally posted by NinaBpe lumea asta exista si niste carti cu titluri gen:business analysesdinamica grupurilorsociologie consumer behaviouralea explica multe! da' presupune cam mult de citit! e mai simplu datul cu parerea!id="quote">id="quote">Businessu' ca businessu', da' cu grupu' e mai greu, ca vorba lu' batrinu' Canetti: isteria de grup e mai greu de controlat pozulici si calatoria lui Ilie spre tara lui Hamletid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaB Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 quote:Originally posted by lilanda Businessu' ca businessu', da' cu grupu' e mai greu, ca vorba lu' batrinu' Canetti: isteria de grup e mai greu de controlat id="quote">id="quote"> paradoxal...da` se poate controla un grup inclusiv prin decapitarea leaderilor. numa' ca asta intra in biznis in conradictie cu legea lui Pareto! btw. nuanta cu isteria de grup mi se pare... greu/indigerabil de comentat! chiar si de aici de la Sapoca! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilanda Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 quote:Originally posted by NinaB paradoxal...da` se poate controla un grup inclusiv prin decapitarea leaderilor. id="quote">id="quote"> Ahhh...ia uite cum il uitau pe Lapusneanu !!! quote:btw. nuanta cu isteria de grup mi se pare... greu/indigerabil de comentat! chiar si de aici de la Sapoca! id="quote">id="quote"> Ce-are Sapoca ccc cu literatura, ca doar de carti vorbeam, nu??? pozulici si calatoria lui Ilie spre tara lui Hamletid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parpalak Postat Octombrie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 ca-i isterie sau altceva, de grup sau personala, orgolii ranite sau afirmatii interpretate peiorativ ori pur si simplu parere personala diferita, oleaca de politete n-a facut rau nimanui. si nu voiam sa zic nimic particular de ardeleni, doar ca vorba cu statu si cujetatu e din bancu ala cu ardeleni, atita tot.. si da, e forumul meu. e si forumul tau. iti place sa intri pe forumul tau si sa vezi <etc>..? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 parpalak : mi-ai luat vorba din gura.. exact la un mesaj de genul asta ma gandeam si eu zilele astea! cred ca toata lumea intra aici sa se destinda, sa se relaxeze, sa afle informatii diverse, sa le ge prietenii ! si nu sa se enerveze sau sa intre tiganeste in polemici interminabile! haideti sa fim mai buni, mai ingaduitori! s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adusca Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 da parpalak, e si forumul meu, ma rog, ca sa fiu corecta, a fost... si ca sa ma mentin on topic sa discutam doar despre forum. mie personal mi se pare ca DC'ul a intrat intr-o noua etapa, una previzibila de fapt, dar nu neaparat mai buna. e ca la o firma privata, la inceput patronul si angajatii comunica mai mult, ba chiar se leaga prietenii, se ajuta reciproc. creste firma, cresc numarul angajatilor...patronul impune distanta, introduce reguli, indatoriri, etc. poate exemplu e fortat, insa am senzatia de deja vu. cred ca situatia a excaladat pt ca adminii nu si-au asumat greseala. nu e o rusine sa vii in fata prietenilor sa spui: "imi pare rau, am exagerat" respectul nu se castiga prin forta impunand reguli noi, ci prin gesturi umane. fetele de pe DCid="size1"> sexy babuscaid="size1"> Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="blue">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.