curlyeirina Publicat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 20, 2006 va multumesc frumos pt raspunsuri....eu stiam k aceste spotting-uri sunt posibile in prima si a 2a luna de pastile....dar nu si in a 5 a.am totschimbat pastilele.p-astea chiar n-as vrea sa le mai schimb pt k ma simt fff bine cu ele....astept sa treaca...e deja a 3a zi.va pup. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami.natalia Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Cred ca-i vb de un mic spotting. Se intampla in momentul in care ei AC, scrie si pe prospectul din interiorul cutiei. Pentru orice eventualitate fa-ti programere la ginecolog. Mamica fericita[gravi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nane Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Irina, nu cred ca tb sa-ti faci probleme. Eu am luat AC timp de vreo 8 ani si am avut din cand in cand acest gen de "scurgere" intre menstruatii. Dr. mi-a zis ca nu-i nimic anormal, se mai intampla din cauza pastilelor, asa ca linisteste-te. [cheers] Sigur, pt linistea ta te poti duce la un medic, dar nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. Citeste prospectul pilulelor. [;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
curlyeirina Postat Octombrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 va multumesc frumos pt raspunsuri....eu stiam k aceste spotting-uri sunt posibile in prima si a 2a luna de pastile....dar nu si in a 5 a.am totschimbat pastilele.p-astea chiar n-as vrea sa le mai schimb pt k ma simt fff bine cu ele....astept sa treaca...e deja a 3a zi.va pup. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.