Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vine Halloween

Recommended Posts

Se apropie Halloweenul sarbatoarea mea preferata dupa Craciun, cum sarbatoriti, ma refer la cei din romania si de afara cum ii ajutati pe copii vostri sa intre in spiritul Halloweenului, este o sarbatoare marfa, placuta, bomboane, costume, petreceri, filme de groaza, si tot asa astept parerile voastreid="orange">

Join my forum :D

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Will, cel putin in Timisoara se sarbatoreste.....in cluburi, se fac petreceri cu tema Halloween si e super!!Am fost de multe ori.

In Germania se tine sarbatoarea, abia astept sa vina copiii ca am luat o plasa de dulciuri care de care mai infricosatoare.Am luat ciocolati rotunde care arata ca ochii si jeleuri in forma de dinti de vampir si tot felul de alte nebunii.

Afara in curte vrem sa punem un cimitir cu capete de mort gonflabile si vrem sa cumparam o masina de facut ceata....abia astept!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Normal ca se sarbatoreste! Cum sa se rateza o asemenea ocazie de a face bani?! Ce conteaza ca pentru romani chestia asta nu are nici o semnificatie, imensa majoritate habar nu are in ce consta aceasta "sarbatoare"?! Ii facem tam-tam mult si le-o bagam bizonilor pe gat, mai ales ca vine din AMERICA va fi primita cu bratele deschise! TOT ce vine din America este minunat, nu?!?! Mi-e sila!

My life stinks

quote:Originally posted by Guestus

In ro vin soacrele asa ca nu este nevoie de filme de halloween

id="quote">id="quote">Guestus nu uita sa reciti de 7 ori Deuteronom 6,7.1.4 Sa nu va duceti dupa alti dumnezei, dintre dumnezeii popoarelor din jurul vostru;1.5 caci Domnul , Dumnezeul tau, este un Dumnezeu gelos in mijlocul tau, Domnul, Dumnezeul tau, s-ar aprinde de manie impotriva ta, si te-ar nimici de pe fatza pamantului.[:D]

William nu are copii, ca el e doar un copil:)

Draga William, nu numai ca nu sarbatoresc o asemenea jenanta sarbatoare, dar am sa-mi invat fetita sa nu se lase niciodata pacalita de penibilul lumii comerciale in care traim;-)

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

quote:Originally posted by Sabina

William nu are copii, ca el e doar un copil:) Draga William, nu numai ca nu sarbatoresc o asemenea jenanta sarbatoare, dar am sa-mi invat fetita sa nu se lase niciodata pacalita de penibilul lumii comerciale in care traim;-)

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">
id="quote">id="quote">razi tu razi, sa vezi tu cum peste cativa anisori sarbatorim cu totii anul maimutzei, dragonului , anul in care dragonul a trecut cu caleasca de aur peste raul tzin-hui [:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...