anka-maria Publicat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 20, 2006 Barbatu-miu a muscat dintr-o maslina crezand ca are samburele scos si si-a spart o masea. S-a rupt efectiv jumate de masea. Din cate am inteles radacina nu este afectata dar are nevoie de o coroana dentara. Pa aici asa ceva este cam 700 de euro. Aveti idee cat este in Ro o coroana dentara din ceramica? --------------- Impotriva abuzului pe DC Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Da, Anka,aici coronita costa in jur de 80 euro.Stiu sigur pt. ca tocmai mi-a cazut coronita pe care o pusesem acum vreo 5-6 ani in urma si m-am dus sa mi-o puna la loc.Si cand se uita medicul, ajunge la concluzia ca tr. sa puna alt filet din ala care leaga coronita de radacina.In fine, o da la facut si tehnicienii fac filetul dar..pierd coronita[bang].Si acum tr. sa-mi faca alta.Bineinteles ca nu platesc pt. coronita, ci doar filetul pt. ca nu e vina mea. Deci, asta este pretul pt. ca am intrebat chiar acum cateva zile.Este un aliaj care contine un procent important de portelan pt. ca am inteles ca nu e recomandat sa pui doar din portelan pt. ca atunci cand bei ceva rece si imediat ceva cald..crapa.Si, aliajul de care iti spun este ok.Nici nu-si schimba culoarea in timp. Va dati seama ce fata am facut cand am auzit ca mi-au pirdut coronita[bang] Sper ca ti-am putut fi de folos draga Anka[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anka-maria Postat Octombrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Saru'mana, nadyana. Am inteles ca in Fr. din aia 700, vreo 400 si ceva plateste asigurarea, deci mai ramane sa dam noi vreo 300. Iar daca e s-o faca acasa sa zicem ca e maxim 100 euro(in Bucuresti). Intrebari: filetul ala se plateste separat? Si cam in cat timp se pune o coroana? ca noi venim acasa de pe 22 dec pana pe 7 ian. numai sa sunt toate sarbatorile la mijloc si nu stiu cati medici lucreaza atunci. --------------- Impotriva abuzului pe DC Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Nu Anka, nu se plateste separat.Cu totul este 80 de euro.Doar ca la mine se largise gaurica aia facuta in radacina si a mai gaurit putin si trebuia schimbat si filetul ala.Oricum, ala este 500 mii lei.Nu dureaza deloc mult.De ex., mie azi mi-a luat mulajul pt. noua coronita si miercuri seara merg sa imi puna coronita.Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.Nu ae rost sa dati atitia bani acolo daca tot veniti aici.Mergeti imediat cum ajungeti in tara ca sa aiba timp sa o faca[il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anka-maria Postat Octombrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Multam mult, asa facem. --------------- Impotriva abuzului pe DC Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcm Postat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 anka nu vreau sa te descurajez dar s-ar putea sa nu gasesti pe nimeni care s-o faca in acea perioada. Eu stiu ca dr. stomatologi sunt atat de aglomerati incat abia asteapta cateva zile libere si daca cativa dintre ei ar lucra pana in ajun s-ar putea sa nu lucreze cei de la laborator. Ati putea sa incercati aici si daca nu reusiti sa o faceti acolo, pe urma. Tot ar fi de asteptat.... Cristina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.