Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum stabiliti programul de masa al bebelusului ?

Recommended Posts

id="size2">buna ziua la toata lumea,

va intreb si eu, dragi mamici, cum ati stabilit un program de masa pentru bebelusul vostru - ma refer mai ales la cele care au alaptat pana la 6 luni?

de ce va intreb asta? pentru ca eu am ceva dificultati:

1. el mai papa tzitzica intre mese - ca sa adoarma sau asa, de drag, de linistire; uneori insa papa mai mult si nu mai papa masa de supa sau fructe

2. nu are ore fixe de masa, ci sunt asa f orientative

3. mi-e teama ca nu cumva laptele meu sa nu-i mai fie suficient la un moment dat, el sa nu pape mancare cum trebuie, eu sa fac totusi mult lapte si uite asa sa ne invartim intr-un cerc din asta vicios.

nu stiu cum sa fac sa scot snack-urile astea de lapte dintre mese.

daca ati avut aceasta problema si ati gasit mai repede decat mine o solutie, va rog sa mi-o impartasiti.

multumesc mult si numai bine.id="Georgia">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu iti spun cum am facut eu, dar nu trebuie sa consideri asta un sfat! tu faci cum crezi!

monicai ii dadeam lapte (masa principala) numai dimineata, seara si noaptea la cerere in rest aveam asa (daca imi amintesc eu bine): 10,00 suc de fructe, piure de fructe, cereale; 14,00 supa crema de legume, carnita pui sau alta mancare semisolida; 18,00 fructe cu biscuiti, orez cu lapte, branza cu banane etc. intre mese sau chiar dupa masa mai lua si o portie de tzitzi. usor, usor a renuntat singura la suptul dintre mese si a ramas numai cel de dimineata si seara si noaptea la cerere. lucru care se aplica si acum la 10 luni.

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

laptele este inca alimentatia de baza a bb.

program,ul la al meu pitic era cam asa:

- prima luna de diverficare era masa de lunch mancare solida, dupa care completam cu tzitzi si il puneam la somn

- a doua luna era masa de dimineata si lunch, dupaia dupa fiecare masa completam cu laptic.

Asa ca nu iti fa probleme, fati tu singura un program in functie de bb,cum se trezeste si totul va fi bine. id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="size1">id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...