Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sa stins "badia"

Recommended Posts

[V]

Cine nu-l cunoaste? Cine nu-l stie pe bunicul din "Dumbrava minunata"? Cine nu-i stie rolurile minunate pe care le-a interpretat de-a lungul vietii sale deloc obisnuite? Pe Ernest Maftei l-a adus Dumnezeu pe acest pamant pe o ninsoare grozava acum 86 de ani, acum la luat la El.

Cateva vorbe zise chiar de el si care m-au facut sa gandesc si sa ma tot gandesc...

<<N-as putea sa spun ce anume regret sau daca regret ceva in viata si cariera mea, si asta pentru ca niciodata nu se poate realiza tot ce-si propune omul. Sunt actor de teatru si film, epigramist (sunt prezent in «Enciclopedia epigramistilor romani» a lui Giusepe Navara cu epigrama «Intelepciune» – «Invatam de mii de ani/ Si tot nu luam aminte,/ Prostul plange dupa bani/ Si desteptul dupa minte»/, drama-turg (am scris si s-a jucat piesa de teatru «Razesii lui Bogdan», 1958), aproape poet (in 1994 mi-a aparut placheta de versuri «Autografe») si totusi consider ca nu am facut destul, asa cum spun in propriul epitaf: «Am fost un punct nedefinit,/ Cu ifose de Univers,/ Pe-acest Rotund m-am ratacit/ Intr-un vartej greu de-nteles./ Abia am poposit, lasand o urma de nimic/ In praful invechit,/ C-am si plecat de unde am venit».

[ruga][ruga][ruga]

Narcis George [hagi] si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...