MaryP Publicat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 20, 2006 Daca el vomita de obicei si asta nu poate fi considerat simptom...oare niste bubite aspre si rosii unite intre ele sub forma unor pete mari (pe barbie si pe gat) pot fi legate de diversificare??? Am inceput o supa de legume,nu concentrata, in care am pus un pic de morcov si cartof pasat... De-abia luni mergem la dr, asa ca pana atunci m-ar ajuta niste experiente din ale voastre... Multumesc. RAZVAN MIHAI – puiul meu drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Oare nu o fi dermatita? Oricum nu ai ce sa faci pina nu il vede un doctor. De la cartof sau morcov rar se fac alergii. Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Octombrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 quote:Originally posted by FlafloOare nu o fi dermatita? Oricum nu ai ce sa faci pina nu il vede un doctor. De la cartof sau morcov rar se fac alergii.Flavia si Bianca[copil]id="quote">id="quote">Si dermatita ce e?RAZVAN MIHAI – puiul meu drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 http://www.astmasan.ro/pliante/12.html Uite aici ceva despre dermatita! Nu cred ca este de la mancare. Poti sa-i dai niste Ketof sirop pana mergi la doctor. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Poate fi de la lapte. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsi Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 sint mama a unui copil alergic la produse lactate de 2 ani, a avut si dermatita atopica, si pot spune ca am experienta in domeniu....am cutreierat pe la medici..... acuma sint mai multe aspecte : 1. diversificarea se face tot timpul cu un singur aliment pe saptamina, nu se amesteca niciodata decit daca s-au dat inainte separat 2. bubitele descrise pot fi dermatita atopica, dar ar trebui sa vad o poza, ca asa e greu de spus, ca micutii mai fac de la saliva(cind dau dintii) sau de la caldura, deci nu e tot timpul dermatita 3. intoleranta si nu alergia se manifesta cu voma. diferenta este ca la intoleranta se manifesta cu voma diareee, iar alergia cu soc anafilactic in cazurile grave cum e puiul meu sanatate multa Flavia [gravi]+6, mama lui Dominic 17 mai 2004 http://community.webshots.com/user/pepsidominic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Pepsi, eu stiu ca pina si alergia la lapte da simptomatologie diferita - de la caz la caz. La noi nu au fost probleme digestive, nici soc anafilactic. Pardon - debutul a fost digestiv, gen colici. Mai tirziu a fost respirator. Din cite am citit eu si alergia la lapte poate avea manifestari digestive sau cutanate. Intoleranta la lactoza se manifesta de cele mai multe ori cu diaree. In general intoleranta apare (sau e diagnosticata) mai tirziu. La copilul mic e vorba in general de alergia la proteina din lapte (caseina). De altfel laptele e unul dintre alimentele care da cele mai multe alergii la copilul mic. Latura pozitiva (e si una din asta) este ca alergia la lapte e printre cele care dispar (de cele mai multe ori) odata cu virsta. De obicei se schimba laptele copilului (exista formula speciala pentru situatiile astea, dr. va sti ce sa recomande) si daca dispar problemele - ai descoperit cauza! Sanatate bebeilor. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Octombrie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 quote:Originally posted by Pepsi2. bubitele descrise pot fi dermatita atopica, dar ar trebui sa vad o poza, ca asa e greu de spus, ca micutii mai fac de la saliva(cind dau dintii) sau de la caldura, deci nu e tot timpul dermatitaFlavia [gravi]+6, mama lui Dominic 17 mai 2004http://community.webshots.com/user/pepsidominicid="quote">id="quote">Si eu m-am gandit ca el tot mereu e ud pe gurita/barbie/gat...ca poate l-a batut vantul si a facut aceasta iritatie (si eu fac iarna deasupra buzei de sus si ceea ce are el seamana...[V]).Oricum luni ma duc la dr.Multumesc mamici!RAZVAN MIHAI – puiul meu drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 alergie la piticu meu arata asa: este alergic la ananas, nu am stiut si i-am dat sa manance ananas o bucata cat unghia. la cateva minute de cand a mancat pe barbita si in jurul la gura au inceput sa ii iese pete rosi si aspre, dupa 30 min toata pielea, fata, burta, gat, maini, absolut tot, chiar si fundulet, pielea era rosie ca si arsa arata, si buzele putin unflate . nu ii mai da supa 7 zile, si nici un aliment care ai pus in acea supa, sa vezi daca trece simntomele. dupaia introdu cate un aliment o data, unul la 2 - 3 zile, dupa care urmatorul, urmareste reactia si doar cand ai 2 - 3 alimente care sti sigur ca nu e alergic la ele le combini si faci supica. - morov fiert 2 -3 zile, urmarit - cartof fiert 2 - 3 zile urmarit - dupaia supica concentrata din morocv si cartof... sper ca intelegeti ce am vrut sa spun. pofta mare la mancareid="purple"> Sanatate si numai bine [flo]id="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> scaune de masina pt copiiid="right">id="size1">Atelierul Piticilorid="size1">id="right">id="purple"> Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple"> Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Octombrie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 Draga Gabbrielaid="red">, iti foarte multumesc! Imi place la nebunie cat de explicita ai fost! [flo] RAZVAN MIHAI – puiul meu drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.