Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reconciliere!

Recommended Posts

Drept sa va spun m-am saturat de atita rautate, inversunare si certuri! Cind am descoperit DC-ul a fost ca o binecuvintare, eu fiind proaspata mamica, toba de informatii care nu se transpuneau nicicum in practica. Am gasit aici sprijin, am legat chiar prietenii reale (pe linga cele virtuale) si am uitat de problemele zilnice intrind aici. Asta a fost atunci......

De un timp nu mai citesc decit mesaje cu potential de scandal, vorbe urite si jigniri. Vreau inapoi DC-ul de alta data! Ce-i drept, am intrat si eu in acest cerc vicios si am insultat citiva membri, carora doresc sa le cer scuze pe aceasta cale. Din pacate DC-ul a devenit un loc de descarcare a frustrarilor si nemultumirilor. Haideti sa privim o clipa in sufletele noastre, sa ne gindim ca in spatele nick-urilor se ascund persoane cu sentimente si sensibilitati, sa incercam sa redevenim pasnici si intelegatori.

Adminilor si moderatorilor le multumesc pentru rabdarea si incercarile repetate de a aplana si a rezolva multe dintre conflicte.

Mi-as dori sa ajungem din nou sa postam mai multe subiecte la "parintii intreaba...." decit la ZZ!

Flavia si Bianca[copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Androix

Salut-o, dar spune-i ca mai e un subiect identic in desfasurare [:D]Andreea [gravi] mamica lui [copil] Filip Stefan[testoasa]bb2

id="quote">id="quote">pai nu prea mai e...a fost! el la-nceput orientat in aceeasi directie ce-i drept,da' nu mai e cazu',ca nici acolo n-am putut scapa de santimenturili negative notate cu minus[:D]...iar io acuma nadajduiesc ca macar aici putem presta un consens gospodaros si ne putem intoarce la discutii prietenesti[:)].la mine-i dimineata,asa ca va urez noapte buna si ma duc la culcare cu speranta ca voi gasi threadul acesta la fel de pozitiv cum a debutat peste cateva ore cand sigur ma va ajuta Andy sa redevin activa:)).Liaid="red">&Aid="red">nid="orange">did="green">rid="blue">eid="purple">wid="navy">id="Comic Sans MS">[foto]

mai am un rest:P...am uitat sa spun ca la un subiect numit "reconciliere" orice dorinta nemarturisita,prestata chiar si intr-o maniera timida:D,de stimulare a unui scandal nou-noutz e indiscutabel off-topic,implicit ras iute ca sageata de pe obrajoru' bucalat al acestui subiect dragut si constructiv.[hop]

Liaid="red">&Aid="red">nid="orange">did="green">rid="blue">eid="purple">wid="navy">id="Comic Sans MS">[foto]

flaflo frumoasa ideea ta, dar la cat sunt spiritele de incinse cine stie de se vor calma si sa redevina forumul calm si linistit, plin de sfaturi si ajutor. eu inca sper ca va deveni acel forum cat de curand posibil.id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="size1">id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1">

departe de mine gandul de a lungi pelteaua. vroiam doar sa va spun ca si cei cu "hormoni incinsi" pun (au pus) mult suflet in acest forum. altfel cum s-ar explica reactiile lor? doar nu te superi asa de rau daca n-ai investit chiar nimic, nu? si daca sufletul conteaza, de ce ar fi de preferat una ca mine, de exemplu, pentru care "utilizarea este cu scop informational - ATAT!" (sau, ma rog, pe-aproape)?

[flo]

I.Andrei&Mara

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...