Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

magga

Recommended Posts

Continuare de la nr. 29 (1)[/url],(2),(3),(4),(5),(6),(7),(8),(9),(10),(11),(12),(13),(14),15,16,17,18,19, 20, 21 , 22 23, 24, 25, 26 , 27 Noiembrie23 nov. Alexandru id="blue"> (Bellamia)Decembrie15 [bonjovi] Victor Stefan id="blue"> (Ana Maria) 11,7 kg/87 cm21 Bianca Maria id="red"> (Ingerasu)22 [bonjovi] Rayan (Crinuta) id="blue"> 11,8 kg/89 cm 27 Dragos Mihai (Lali) id="blue"> 11 kg/78 cmIanuarie 2 [bonjovi] Vlad Ionut id="blue"> (Bubu05) 11,5 kg/86 cm 3 Sebastian id="blue"> (Adana) 3 Ioan Cristian id="blue"> (Monalac) 3 Sergiu Denis id="blue"> (Coraly) 12,5 kg/86 cm 3 Mara Theodora id="red"> (Megg) 8,8 kg 3 Alexandra Beatrice id="red"> (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm 5 Nectarie Ioan id="blue"> (Adita) 11 kg/78 cm 6 Stefan id="blue"> (aurelrusu) 6 Rares Daniel id="blue"> (o prietena) 10,6 kg/76 cm 7 Andreea Oana id="red"> (Leta) 8 Andrei Stefan id="blue"> (Amary) 9 Tudor id="blue"> (Tomasa) 10 Sebastien Stefan id="blue"> (Oana Cretu) 10,6/81 cm,10 Maria Theodora id="red"> (Cocolino) 10 [hippi] Ruxandra Maria id="red"> (V. Erica) 9,5 kg/73 cm10 Ioana Maria id="red"> (Anuc)11 Cosmin Davidid="blue">, 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)13 Mihaiid="blue"> (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm poze13 Mihai Cristian id="blue"> (Bdana) 17 Viktor id="blue"> (Monique)17 [8**]Natalia id="red"> (Lavinia345)17 Simona Andreea id="red"> (Andrutza) 10kg/ 79 cm17 Mandy Stephanie id="red"> (Alina Maria) 9075 g/ 79 cm17 [8**] Amanda Maria id="red"> (Cory35) 10,2 kg/ 79 cm 18 [copil]Irina Ioana id="red"> (Witchie) 25 [8**] Maria id="red"> (Danielai)25 [8**] Alexia id="red"> (Miha T)26 Bianca Maria id="red"> (Kris)10 kg/80 cm 26 Albert-Adrian id="blue"> (Rachel Owen)31 Alexandra Maria id="red"> (Ubi)Februarie 4 Andrei Razvan id="blue"> (Tigabita) 4 Iustin Gabriel id="blue"> (Gabi.i) 4 Gabriel id="blue"> (Catiflo) 10,6 kg/ 76 cm 5 Rebecca Andreea id="red"> (PatriciaArdeleanu) 9,2kg /76 cm 5 Horia-Ioan id="blue"> (danonica) 6 Alexandra id="red"> (Jone) 7 Elena Stefania id="red"> (Gabry) 8 David Ran id="blue"> (Sara) 12.750kg. 9 Tudor Constantin id="blue"> (Bestutza)10 Andrei id="blue"> (Kita)11 Nicodim id="blue"> (Bagoiu)11 Stefana id="red"> (Alipiticot)18 [copil]Cristina Mihaela id="red"> (Ixxi) 76cm/8.900kg18 Radu Andrei Alexandru id="blue"> (Amaya) 87 cm/11,3 kg20 [bonjovi] Sebastian id="blue"> (Clara03) 81cm/11,4 kg21 Matei id="blue"> (Lbelciug) 10,2 kg/ 75cm la 1 an21 Codrin Stefan id="blue"> (Shobo) 14kg /90cm22 [hippi] Hana id="red"> (Magga) 23 Lucian id="blue"> (Crinia)27 Vladut id="blue"> (Sirimie) 8,75 kg/74 cm Poze Martie7 Clara Sophie id="red"> (Viktoria) Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! [flo]Poftiti, va rog!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 302
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hai ca inaugurez eu noul capitol.

Liviana, am primit canapeaua si am pus poze cu ea in album. Maine ii fac poze si desfacuta. Andrei este extrem de incantat de ea, de cum am adus-o a inceput sa o exploreze...chiar acum doarme in ea pentru prima data si n-a schitat nici cel mai mic gest de uimire la schimbarea brusca a locului unde doarme (i-am scos deja patul de lemn). Din cate vad doarme foarte bine si confortabil in ea, l-am tot verificat sa vad daca a ajuns e langa sau nu si pana acum si-a mentinut pozitia. Ce sa mai, sunt foarte fericita de cat de mult ii place.

Oana [gravi] 23+ si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Amayaid="red">, e super draguta canapeaua, e micuta, ca un pat de o persoana(desfacuta), nu? F. haioasa! Mie inca nu-mi vine sa-i schimb patul, deocamdata doarme bine in cel de bb, nu stie sa se dea jos din el si stau linistita ca doarme acolo. Sa faci poze cu ea desfacuta, cand doarme Andrei in ea.

Laviniaid="red">, of...ce de probleme...Natalia este si putin rasfatata cu atatia in jur, mai ales ca te paraste la mamaia. Odata si odata trebuie sa termini cadastrul ala, nu te mai necaji!

Azi Vlad s-a trezit cu noaptea in cap, de la 7...s-a trezit plangand si tare greu l-am impacat, era f. agitat, poate a visat ceva...apoi nici gand sa ma adoarma si am facut cu tati cu randul, am mai dormit eu 2 ore apoi s-a dus tati la somn...mie imi cadeau ochii in gura, asa eram de obosita. I-a pus tati desene cu Tweety, e lesinat dupa pasarea asta.

Iata cateva poze noi!

Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

Cam slabuta activitatea pe-aici...si noi am profitat de vremea frumoasa si de soare si am fost in parc si dimineata si dupa-masa, Vlad e innebunit dupa toboganele acelea mari cu tuburi(bagane).

Ubi, multi ani inainte, sa fiti fericiti si sa mai faceti un

fratior! Am citit jurnalul, f. frumos ai povestit, eu n-am avut inca timp sa povestesc despre Barcelona...

Cred ca am ramas datoare cu o ghicitoare:

maco= moaca [:D]

Asa ii mai spune buni cateodata, "moaca mica"!

Din seria bubuiu:

- umbrela

- tramvaiul

- maslina

- bateria

- cuburi

Aceste cuvinte se numesc toate "bubuiu" [alcool]

Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

Laviniaid="red">, si pe mine ma amuzi cu mesajele tale.

Acum, ca sa te consolez, iti spun ca si Rayan a inceput sa dea palme, doar ca el o ia in joaca. Pentre el este un joc si acum lupt sa il dezvat de asta.

Primul pas este sa nu ii mai dau nici o palmuta mica la pampers, oricat de usoara ar fi, desi le cam merita din cand in cand, dar nici sa tip nu vreau.

Si el imi trage una si apoi ma pupa si rade, asteptandu-se sa rad si eu, la care eu " nu e voie, nu e frumos" etc.

Apropos de asta, ma gandeam la un sondaj referitor la ce expresii folosim cu ei cel mai des zi de zi.

La noi asta cu " nu e voie" e printre primele, dar mai sunt si altele de genul" e caca", " ce-ai in gura, scoate din gura" ( mananca intr-una hartie), " arunca la gunoi", " termina"," stop it" si altele.

La voi care sunt cele mai des folosite? Ma refer la expresii, nu la cuvinte, ca asa daca va spun cate complimente ii fac pe zi...., of, of of, si-o va lua in cap.

Crinuta si [bonjovi] Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...