Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

UN gind,o mingaiere sau un cadouas de craciun

Rena

Recommended Posts

Vine iar Craciunul,ptr uni dintre noi Craciunul este un lucru frumos sau mai bine zis 3 zile defeicire aproape de cei dragi.Nu stiu cu ce sa incep ,e dar trebuie sa incep cu inceputul ,avem aproape 4 ani de cind suntem in Anglia ,chiar pe 19 decembrie am aterizat in aceasta tara ,toti prieteni de aici se pregateau de Craciun numai eu nu era primul meu Craciun fara tatal meu,ceilalti ma priveau aiurea deoarece toti desfaceau cadourile iar eu si sotul meu nu ,doar prichindelul nostru .,toti se uitau aiurea la mine crezind ca sunt individioasa pe cadourile lor ,iar eu eram cu ochii inlacrimati si sopteam La multi ani tata oriunde esti .Sotul meu a venit si ma luat in brate stia ce am in suflet ce poate sa fie mai frumos decat o mangaiere?Anul acesta este si mai apasator nu numai tatal meu sa dus ,dar si cea care o iubeam cea mai mult cumnata mea (trebuia sa-i tin puiul in brate de craciun si sa ne bucuram cu toti asa cum ai placea ei ,dar asa a fost sa fie ).Nu uitati un gind curat ,omingaiere sau un cadoas la cei dragi este intodeauna bine primit .Sa ne bucuram de clpele fericite si sa fim mai buni.Sarbatori fericite sa ne dea d-zeu la toti.

Poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[flo]foarte frumos...Nu uitati un gind curat ,omingaiere sau un cadoas la cei dragi este intodeauna bine primit .Sa ne bucuram de clpele fericite si sa fim mai buni.Sarbatori fericite sa ne dea d-zeu la toti.id="orange">

Elena[gravi]33+[baietel]

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

Multumesc Elena si mai ales sa fi sanatoasa si fericita impreuna cu fam ta.Uneori nu ne dam seama cat bine putem face si mai ales o vorba buna si un La multi ani c, cat de mult inseamna ptr uni oameni.Traim o epoca moderna iar uni dintre noi nu ne gandim si la sufletele celorlalti ci numai la noi,am devenit prea preocupati de alte lucruri iar bunatatea si blindetea au fost trecute pe locurile cele mai joase.Sa dam cei mai bun din noi si vorbe de blindete oamenilor care au nevoie de noi acum cat traim nu dupa.Nu uitati oameni buni traiti clipele fericite la maxim si mai ales sa ne bucuram de ele.Sa fim mai buni si generosi anul acesta.

Poze

Pierzind oameni dragi ati dai seama cat de valoroasa este viata si mai ales chiar si dusman sa-ti fie tot ati pare rau.Trecand prin grele ati dai seama de valoarea oamenilor.Acum cind vine Craciunul printre noi sunt oameni care intradevar sunt singuri si nu au pe nimeni pe lume sau sunt departe de cei dragi.Sarbatorile sunt grele atunci cand nu esti cu ai tai ,mai ales cind esti in strainatate,poate asa simt eu dar noi romanii oricat de saraci am fi sarbatorile sunt sarbatori nu o zi ca oricare alta cum este pe aici.Tin minte decand eram copila cum mergeam cu colindul ne dadeam cu saniuta ce atmosfera frumoasa era -ai spun toate astea copilului meu si se uita la mine de parca tot cei relatez eu este o poveste,o poveste frumoas cu sarbatori fericite,chiar daca uneori nu aveam ce avem acum.Nu uitati oameni buni vine craciunul daruiti celorlalti un cadouas ceva mic de care o sa se bucure si mai ales la randul nostru vom fi rasplatiti sufleteste .

Poze

Pierzind oameni dragi ati dai seama cat de valoroasa este viata si mai ales chiar si dusman sa-ti fie tot ati pare rau.Trecand prin grele ati dai seama de valoarea oamenilor.Acum cind vine Craciunul printre noi sunt oameni care intradevar sunt singuri si nu au pe nimeni pe lume sau sunt departe de cei dragi.Sarbatorile sunt grele atunci cand nu esti cu ai tai ,mai ales cind esti in strainatate,poate asa simt eu dar noi romanii oricat de saraci am fi sarbatorile sunt sarbatori nu o zi ca oricare alta cum este pe aici.Tin minte decand eram copila cum mergeam cu colindul ne dadeam cu saniuta ce atmosfera frumoasa era -ai spun toate astea copilului meu si se uita la mine de parca tot cei relatez eu este o poveste,o poveste frumoas cu sarbatori fericite,chiar daca uneori nu aveam ce avem acum.Nu uitati oameni buni vine craciunul daruiti celorlalti un cadouas ceva mic de care o sa se bucure si mai ales la randul nostru vom fi rasplatiti sufleteste .

Poze

quote:Originally posted by Rena

Pierzind oameni dragi ati dai seama cat de valoroasa este viata si mai ales chiar si dusman sa-ti fie tot ati pare rau.Trecand prin grele ati dai seama de valoarea oamenilor.Acum cind vine Craciunul printre noi sunt oameni care intradevar sunt singuri si nu au pe nimeni pe lume sau sunt departe de cei dragi.Sarbatorile sunt grele atunci cand nu esti cu ai tai ,mai ales cind esti in strainatate,poate asa simt eu dar noi romanii oricat de saraci am fi sarbatorile sunt sarbatori nu o zi ca oricare alta cum este pe aici.Tin minte decand eram copila cum mergeam cu colindul ne dadeam cu saniuta ce atmosfera frumoasa era -ai spun toate astea copilului meu si se uita la mine de parca tot cei relatez eu este o poveste,o poveste frumoas cu sarbatori fericite,chiar daca uneori nu aveam ce avem acum.Nu uitati oameni buni vine craciunul daruiti celorlalti un cadouas ceva mic de care o sa se bucure si mai ales la randul nostru vom fi rasplatiti sufleteste .Poze

id="quote">id="quote">rena draga mea uite o [flo],abia astept sa vina mai repede craciunul sa-mi strang parintii in brate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...