loneanbianca Publicat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 21, 2006 Stiti cumva daca menta nu este voie sa consumam in tratamentele homeopate? Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi22na Postat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 da,poate fi un antidot dar in cantitati mari.tu cat timp faci tratament?eu am facut la un medic 4 zile si nu prea am avut incredere si nici nu m-am vindecat .am schimbat medicul si am facut o luna.la ce medic ai fost?toate cele bune Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 Eu stiu ca nu ai voie menta, nici macar pasta de dinti cu menta. Nici ciocolata, nici sa pui mana pe bobitele alea, nici sa nu mananci nu stiu cat timp inainte si dupa ce iei bobitele.Nici alcool. Erau f multe chestii pe care doctorul trebuie sa ti le zica. Eu am luat astfel de tratament ptr tiroida si m a ajutat f mult. Succes! A! A fost combinat si cu acupunctura! corinadana mama Ralucai The mother's heart is the child's schoolroom. poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 Matei face tratament homeopatic si dr ne-a zis clar sa nu-i dam ceai de menta! _Ella,[zana] Emma & [copil] Matei Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idaira Postat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2006 Si eu stiam la fel.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Octombrie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 Mie imi da niste picaturi 3 zile pe luna care actioneaza de fapt pe toata luna. Deci nu iau granule. Auzisem insa ca totusi menta a fost gresit trecuta pe acele liste. Oricum nu folosesc....dar.... mai rau daca si ciocolata e interzisa ca eu maninc aproape zilnic.... Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 Si cola e interzisa si cafeaua, musetelul, esentele tari (mentolul)... Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 ciocolata nu e interzisa. fiindca poate contine cofeina, ciocolata poate sa amplifice efectul remediului si {poti) sa ai anumite simptome, dar nu e interzisa. Menta este insa antidot. Cat despre pasta de dinti, foloseste Sensodine cu fluor, e excelenta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 Eu stiu ca in astfel de remedii este interzis orice excita creierul, inclusiv parfumurile.Am un medic homeopat ca ne e si prieten de familie si am discutat cu el despre aceste remedii mai mult.Mi-a dat si mie de 3 ori.M-au ajutat aceste remedii sa renunt la ulciuri(eu mincam non stop ciocolata si dulce).Poate pt faptul ca eu luam remediul pt a renunta la dulce, mi-au fost interzice orice alimente care sa contina ciocolata.Dar menta, asa cum spuneau si fetele, este interzisa cu desavarsire. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Octombrie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 mersi fetelor. Acum sunt cam suparata [:(]ca am facut de 4 luni tratament pt circulatie si vad ca tot imi ingheata picioarele. Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.