Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

menta-antidot in homeopatie?

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca nu ai voie menta, nici macar pasta de dinti cu menta. Nici ciocolata, nici sa pui mana pe bobitele alea, nici sa nu mananci nu stiu cat timp inainte si dupa ce iei bobitele.Nici alcool. Erau f multe chestii pe care doctorul trebuie sa ti le zica.

Eu am luat astfel de tratament ptr tiroida si m a ajutat f mult.

Succes! A! A fost combinat si cu acupunctura!

corinadana mama Ralucai

The mother's heart is the child's schoolroom.

poze

Distribuie pe alte site-uri

Mie imi da niste picaturi 3 zile pe luna care actioneaza de fapt pe toata luna. Deci nu iau granule. Auzisem insa ca totusi menta a fost gresit trecuta pe acele liste. Oricum nu folosesc....dar.... mai rau daca si ciocolata e interzisa ca eu maninc aproape zilnic....[:(]

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat

politia." Jeff Marder.

Eu stiu ca in astfel de remedii este interzis orice excita creierul, inclusiv parfumurile.Am un medic homeopat ca ne e si prieten de familie si am discutat cu el despre aceste remedii mai mult.Mi-a dat si mie de 3 ori.M-au ajutat aceste remedii sa renunt la ulciuri(eu mincam non stop ciocolata si dulce).Poate pt faptul ca eu luam remediul pt a renunta la dulce, mi-au fost interzice orice alimente care sa contina ciocolata.Dar menta, asa cum spuneau si fetele, este interzisa cu desavarsire.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...