Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Caracterizare angajat

Maire

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai mai jos un model pe care eu l-am folosit pentru un coleg al nostru la plecarea din firma. Tu il poti adapta - scoti fraza despre promovare daca nu a fost cazul..., si mai ales introduci cateva cuvinte puternice despre moralitatea persoanei, fiind vorba despre un proces de custodie.

Domnul ..... a fost angajat in data de... pe postul de .... Incã de la inceput s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanti ai echipei noastre prin adaptarea si integrarea sa rapida atat din punct de vedere social cat si profesional.

A participat in mod direct la proiectele importante ale Companiei, fiind implicat tot mai mult in activitati complexe care depaseau sfera responsabilitatilor prevãzute in Fisa Postului.

Remarcandu-se ca o persoana cu o gandire matura, cu dorinta constanta de autodepasire, creativ, cu o abilitate deosebita de a gasi solutii la probleme tehnice dar si cu o foarte buna capacitate de relationare interumana, a fost promovat pe pozitia de ... fiind implicat în procesul de recrutare, formare si evaluare a celor din echipa sa, de coordonare si control a activitatii acestora, responsabilitatea respectarii termenelor de predare a lucrarilor si calitatea lor revenindu-i direct.

Dl... a fost în tot acest timp si un foarte bun coleg si prieten.

Pãrãseste Compania, din proprie vointa, plecarea sa fiind o pierdere reala pentru noi.

Cu stima,

Maria si Ilinca

La plimbare

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by ECMI

Ai citit cu atentie mesajul initial?Bravo.Acum vrei sa-ti traduc ce-am vrut sa spun?Sa insiste pe aspectele morale, omu vrea copilu' nu un serviciu nou. Acolo nu-l intreaba de standarde profesionale.Ce-as rade sa citesc o caracterizare a ta. Da una, asa, pe bune.Maria si IlincaLa plimbare

id="quote">id="quote">Caracterizarea facuta de cine?[:D]

quote:Originally posted by ECMI

Ai citit cu atentie mesajul initial?Bravo.Acum vrei sa-ti traduc ce-am vrut sa spun?Sa insiste pe aspectele morale, omu vrea copilu' nu un serviciu nou. Acolo nu-l intreaba de standarde profesionale.Ce-as rade sa citesc o caracterizare a ta. Da una, asa, pe bune.Maria si IlincaLa plimbare

id="quote">id="quote">cu putin efort te duci si martor la proces [:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...