Maire Publicat Octombrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 21, 2006 Am nevoie urgenta de putin ajutor : trebuie sa ii fac o caracterizare unui angajat, acasta fiindu-i necesara in cadrul unui proces de custodie. Mi-ati putea oferi un model, va rog! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Ai mai jos un model pe care eu l-am folosit pentru un coleg al nostru la plecarea din firma. Tu il poti adapta - scoti fraza despre promovare daca nu a fost cazul..., si mai ales introduci cateva cuvinte puternice despre moralitatea persoanei, fiind vorba despre un proces de custodie. Domnul ..... a fost angajat in data de... pe postul de .... Incã de la inceput s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanti ai echipei noastre prin adaptarea si integrarea sa rapida atat din punct de vedere social cat si profesional. A participat in mod direct la proiectele importante ale Companiei, fiind implicat tot mai mult in activitati complexe care depaseau sfera responsabilitatilor prevãzute in Fisa Postului. Remarcandu-se ca o persoana cu o gandire matura, cu dorinta constanta de autodepasire, creativ, cu o abilitate deosebita de a gasi solutii la probleme tehnice dar si cu o foarte buna capacitate de relationare interumana, a fost promovat pe pozitia de ... fiind implicat în procesul de recrutare, formare si evaluare a celor din echipa sa, de coordonare si control a activitatii acestora, responsabilitatea respectarii termenelor de predare a lucrarilor si calitatea lor revenindu-i direct. Dl... a fost în tot acest timp si un foarte bun coleg si prieten. Pãrãseste Compania, din proprie vointa, plecarea sa fiind o pierdere reala pentru noi. Cu stima, Maria si Ilinca La plimbare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 la caracterizare trebuie sa scrii asa cum este individul...ce prostie este asta ca "bagi cuvinte puternice despre moralitatea persoanei..." ...mai ales ca este vorba de custodie? o caracterizare model sa-l scoata pe rimaru din puscarie nu vrea nimeni? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Ai citit cu atentie mesajul initial? Bravo. Acum vrei sa-ti traduc ce-am vrut sa spun? Sa insiste pe aspectele morale, omu vrea copilu' nu un serviciu nou. Acolo nu-l intreaba de standarde profesionale. Ce-as rade sa citesc o caracterizare a ta. Da una, asa, pe bune. Maria si Ilinca La plimbare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamaruta Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 quote:Originally posted by ECMIAi citit cu atentie mesajul initial?Bravo.Acum vrei sa-ti traduc ce-am vrut sa spun?Sa insiste pe aspectele morale, omu vrea copilu' nu un serviciu nou. Acolo nu-l intreaba de standarde profesionale.Ce-as rade sa citesc o caracterizare a ta. Da una, asa, pe bune.Maria si IlincaLa plimbareid="quote">id="quote">Caracterizarea facuta de cine? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 quote:Originally posted by ECMIAi citit cu atentie mesajul initial?Bravo.Acum vrei sa-ti traduc ce-am vrut sa spun?Sa insiste pe aspectele morale, omu vrea copilu' nu un serviciu nou. Acolo nu-l intreaba de standarde profesionale.Ce-as rade sa citesc o caracterizare a ta. Da una, asa, pe bune.Maria si IlincaLa plimbareid="quote">id="quote">cu putin efort te duci si martor la proces Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 quote:Originally posted by Guestus cu putin efort te duci si martor la proces id="quote">id="quote"> Sa fie umor, sa fie...? Ce sa fie? Maria si Ilinca La plimbare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.