Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

se spune doctorita

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de mamitzica

Nu va suparati pe mine dar nu mai suport...se spune doctorita nu doctora.Aruncati cu pietre daca vreti,dar...nu mai pot sa vad cuvintul asta stilcit in nestire.

id="quote">id="quote">09. Comentariile la adresa gramaticii nu isi au rostul... mergi la subiectul cu gramatica si spuneti oful acolo. Sau poti folosi functia de PM sa atentionezi direct persoana cu gresala.id="purple">Sanatate si numai bine [flo]id="purple">
Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> id="right">id="size1">id="right">id="purple">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">
Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1">
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Gabbriela

Comentariile la adresa gramaticii nu isi au rostul[/url]... mergi la subiectul cu gramatica si spuneti oful acolo. Sau poti folosi functia de PM sa atentionezi direct persoana cu gresala.[/b][/i][/purple]

id="quote">id="quote">

Tu ai fi buna de moderator mai Nicole! [;)]

Scuze pentru off topic. [flo]

Mihaid="purple"> [recevere]

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

quote:Initial creeata de mamitzica

Nu va suparati pe mine dar nu mai suport...se spune doctorita nu doctora.Aruncati cu pietre daca vreti,dar...nu mai pot sa vad cuvintul asta stilcit in nestire.

id="quote">id="quote">[:-)))]Si eu am trecut prin faza asta! Dar mi-a trecut, m-am obisnuit! Eu de ex, nu suport "babetica"...dar pana la urma si cu asta m-am obisnuit...Dar asta nu inseamna ca le si folosesc.Pupici.RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

E clar ca "d-na doctor" e corect. dar aici pe forum eu utilizez doctora (ca e mai scurt la scris si imi place si cum suna, ca eu pun accentul pe penultima silaba [:-)))][:-)))][:-)))])

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...