diana69 Publicat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 22, 2006 S-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare? Pot face anestezie cu vreo substanta? Pentru ca s-ar putea sa trebuiasca sa-mi scoata maseaua ca s-a rupt chiar in jumatate si ma doare ingrozitor.Sper sa existe vreo solutie ca nu cred ca am sa pot rezista inca 5 luni cu maseaua rupta. Astept raspunsuriel voastre si va doresc numai bine si multa sanatate voua si bebicilor. Multumesc anticipat de raspunsuri. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monu Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 Nu cred ca ai voie anestezie. Substanta poate afecta factul Poate daca dr are ceva de genul spray dar nici ala nu e sigur. Numai dr ginecolog iti poate spune ce si cum. Monu [gravi][fetita]Iulia Andreea 23+ si [zana]Alexia Ioana (24 mai 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanici Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 Diana, adreseaza-te medicului stomatolog si adu-i la cunostinta faptul ca esti insarcinata. Ptr linistea ta sufleteasca, inainte de orice procedura, consulta-ti si medicul care iti urmareste sarcina si spune-i ce substanta are de gand stomatologul de gand sa foloseasca pentru anestezie. El iti va spune daca este sigur pentru bebe. Din ce stiu eu, se pot face anestezii locale in timpul sarcinii, dar sa nu contina adrenalina; nu zic sa te iei dupa mine ci sa nu intrii in panica si sa mergi cu incredere pe mana medicilor.[floare3] roxana [gravi] 17+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Octombrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2006 eu stiu ca pe perioada sarcinii se pot face anestezii cu xilina. oricum cand mergi la stomatolog spune-i ca esti insarcinata. va sti exact ce are de facut. eu de cand sunt insarcinata mi-am plombat o masea. dr. stomatolog mi-a spus sa stau linistita ca in acest caz nu sunt contraindicatii. [gravi] 31 + cu Nunta noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axia Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Diana, stii cum se spune - o sarcina, un dinte Eu am facut anestezie cat eram insarcinata, de doua ori chiar, din exact acelasi motiv - aveam o masea rupta, care a trebuit scoasa si apoi o alta care trebuia tratata. Pe prima am scos-o la facultate (duminica-de urgenta, ca muream)si mi-au facut xilina ca altceva nu au. Pe cealalta am facut-o la dintareasa mea, care mi-a facut o anestezie nu stiu de care speciala. Toate acestea cu acordul ginecologului care imi urmarea sarcina. Intre 4 si 7 luni de sarcina, poti face anestezii si radiografii cu sort de plumb. Numai bine ! Andreea, mama lu' Tiberiuid="blue">id="Comic Sans MS">id="size3"> [avion] Micul Print [comoara]El e Tiberiu Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.id="Comic Sans MS">id="size3">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Helenutza23 Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 eu ma duc maine la dentist sa imi extraga maseaua de minte. la inceputul sarcinii am avut parte de o anestezie cu xilina (fara adrenalina!!!! id="red">)pt extragererea unui nerv la o alta masea. mi-am sunat mai intai medicul ginec care si-a dat acordul in ambele "operatiuni". oricum am inteles ca in trim 2 de sarcina se pot aranja unele prob, cum ar fi si cea a dintilor. o parere personla: decat sa stau cu o masea care doare si poate sa fie si infectata, mai bine o tratez...parerea mea! multa sanatate! [gravi] 23+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asiza Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Da...si eu eram in 10 saptamani cand a trebuit sa merg urgent la stomatolog...cu acordul medicului ginecolog, mi s-a facut anestezie cu xilina...nu e niciun pericol pentru bb; linistita sa-ti faci lucrarile la dinti si sa nu te lasi asa, ca apoi e mai rau...Sanatate multa! [floare3] Oanaid="red"> [gravi]31+ cu Denis Cristianid="red"> Disney bbid="blue"> Personality can open doors, but only character can keep them open!id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Ai voie anestezie... fara adrenalina. Am intrebat si dr. stomatolog si pe cel ginecolog.Dr. stomatolog imi spusese ca se poate din trimestrul al doilea... dar. dr. ginecolog mi-a spus ca se poate face anestezie oricand... doar sa fie fara adrenalina. [gravi] Eliana (17 sapt.)id="blue"> si [9cer] Elena (23 octombrie 2004)id="red">S-a mai nascut o stea id="orange">id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana69 Postat Octombrie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Va multumesc frumos pentru raspunsuri. La ora 13.00 am programare la dentist si sper sa fie totul bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.