Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Fetelor,copii vostrii se lovesc?Eu simt ca nu pot avea cum trebuie grija de Alex al meu de 1,6 ani.Azi in parc s-a impiedicat si a cazut cu gura de ciment.Si-a spart buza si si-a ciobit foarte putin amindoi dintisorii din fata,dar a fost deajuns cit sa ma invinovatesc pe mine ca eram chiar linga el[bang].Acum ma tot gindesc ca putea sa se intimple mai rau.Apropo,daca se loveste sub buza voi cu ce le dati copiilor,ceva dezinfectant,ceva sa le treaca mai repede rana,ca imi e mila de el, de mor![ups]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai, acuma nu poti sa faci totul in locul lui! Oricum, atentie din partea ta cred ca primeste. E pacat ca s-a lovit, dar macar e bine ca dintisorii ii va schimba si nu va trebui sa mergi cu el la dentist pentru vreun tratament.

Pentru cicatrizarea ranilor din gurita cred ca poti da cu Glicerina boraxata, Tinctura de propolis (dar ustura), albastru de metil, musetel. Daca il doare sau ili ncomodeaza foloseste spray cu Tantum verde.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

aaalex, cere la farmacie glicerina boraxata. Este o solutie uleioasa, transparenta si dulceaga la gust. Foarte buna pentru orice bubitza in cavitatea bucala.

Cit despre cazaturi, nu cred ca trebuie sa te invinovatesti asa de tare. Incercarile sint o mare parte din experienta de viata.

Sivi - mami de doua printzese

Al meu e campion la cazaturi. Ne-a exasperat pe toti. Cade din picioare, cand sta...ca de regula alearga[bang]....

A avut si buza sparta, umflata, cucuie, vanatai pe picioruse, insa Doamne ajuta la cat de nazdravan este ca n-a patit-o mai rau.....

Asta este trebuie sa le acordam atentie maxima si daca se intampla sa ne spunem ca am mai depasit o etapa in viata....

A patit-o si pitica mea odata. I-am dat la repezeala si fara sa ma gandesc prea mult cu Calgel. Dupa ce m-am linistit si m-am mai gandit, am continuat tot asa. Are anestezic, e antiseptic si se da in gura. Deci... Ii dadeam obligatoriu inainte de biberon (altfel o durea buza si nu putea sa suga).

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...