Laura25 Publicat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 23, 2006 Buna! Ati putea sa-mi spuneti de la ce varsta e ok introducerea carnii de porc in alimentatia copiilor? Multumesc cu anticipatie! Laura de shtrumphi, Rares si [zana] Bianca 13.06.2005 [foto]Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalina2003 Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 In Mama si copilul scrie ca de la 3 ani! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Cat mai tarziu si cat mai rar. Si acum, spre 5 ani, baza consta din : vita, pasare si peste. [gravi] 34+ Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag _________________________ Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
she_wolf Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Eu stiu ca dupa 3 ani si asa am si facut. Oricum, ii dau foarte rar. Deocamdata, cel mai mult ii place pestele. Claudia [hippi], Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Dupa 3 ani. Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Pai daca nu-i musai, de ce sa-i bagi carne de porc? Nu-i nici mai ieftina, macar. E drept, e bunicica, dar pana sa savureze copii o ceafa impanata, la gratar, sau niste jumari cu ceapa, mai este timp berechet. poze multe cu noi[foto] Ana a implinit un an[foto] Vara lui 2006[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Mai lasa l sa astepte ca n a pierdut nimic! E mai sanatos fara! corinadana mama Ralucai The mother's heart is the child's schoolroom. http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filofteia Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Dupa 1 an nu este nici o problema, mai ales daca ai un copil ca al meu cu foarte putine alimente preferate, iar printre ele este si carnea de porc la gratar... ca nici pe asta nu o mananca altfel. Daca manaca bine strumfii tai poti sa mai amani, dar nu este o tragedie, daca le dai sa guste atunci cand faceti pentru voi ceva de porc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Octombrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Multumesc mult pentru raspunsuri! Rufusid="red">, nu e musai, intrebam mai mult ca o curiozitate. Parintii mei cresc 2 porci in fiecare an pe care ii taie iarna in apropierea sarbatorilor de iarna. Cum se aporpie momentul si ai mei copii sunt foarte pofticiosi, cu siguranta o sa pofteasca si asa ceva. Ei mananca bine cam orice le dau (pui, peste, vita, legume, oua, lactate, fara zahar, fara prajeli, dechi chestii normale pentru varsta lor). Nu am de gand nici eu sa le dau carne de porc ca o masa in sine pana dupa 3 ani, dar ma gandesc ca nu e tragedie daca ma surprind mancand si le dau o firmitura, de pofta. Pofta buna si sanatate la copilutzi! Laura de shtrumphi, Rares si [zana] Bianca 13.06.2005 [foto]Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Dupa 1,6 ani Vlad a mai mancat 2-3 chiftelute din amestec(vita cu porc) sau 2-3 perisoare in ciorba si asta f. rar. Daca pregatesti carnea slaba ai putea sa le dai sa guste putin, dar nu sa faci din asta o masa. Parerea mea! Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.