Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Hernia de disc

Marilen

Recommended Posts

Sora mea are hernie de disc, acum este intr-o criza(s-a aplecat dupa ceva si a ramas intepenita), are dureri mari si ia ceva antiinflamatoare, face laser, fizioterapie la un cabinet dar degeaba. Cu ce-ar putea calma durerile? Si ce-ar putea face de acum incolo caci crizele au inceput sa fie tot mai dese si tot mai lungi.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Atunci e cam nasol, s-ar putea sa fi avansat.

Se mai poate incerca acupunctura dar depinde de stadiu.

In stadii avansate se ajunge la cutit.

Citeste si aici (pana la capat): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78724

In primul rand are nevoie de un diagnostic bine pus si asta se face in urma investigarii de tip RMN

Sanatate,

Aura

POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006)

In primul rand,nu mai are voie sa faca efort,sa nu se aplece din mijloc,sa nu ridice greutati,sa fie cu mijlocul protejat de curent!Apoi fizioterapie din 6 in 6 luni,antiinflamatoare,cure heliomarine sau balneare!Operatia nu prea e recomandabila,deoarece nu este o rezolvare si nu e intotdeauna reusita,cel putin de medicii din tara!In cazul in care nu-si mai face nimic efectul si ramane blocata pentru mult timp,eventual la pat,atunci operatie,dar poate nu e cazul!

Definitiv nu se rezolva situatia cu nicio metoda,cel putin a medicinii alopate!Despre medicina alternativa nu conosc efectele,poate stiu alti useri!

Multa sanatate!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Terapie cu Bionergie - mi s-a spus mie ca face minuni, insa facuta cu responsabilitate. Sora mea nu a mai apucat sa incerce ceva deoarece aproape paralizase de picioare. E adevarat ca operatia nu rezolva problema, elimina durerea si cu indicatiile de protejare spuse si de Lorenza, poate trai foarte sanatos apoi.

Aura

POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006)

Marilen, la ce doctor merge sora ta? ti-o recomand pe dna. dr. Dragan - sefa sectie traumatologie la sanatoriul techirghiol, are cabinet pe tomis, langa piata tomis III. este o super profesionista. iar fizioterapia....trebuie facuta cel putin 10 zile pana se vad ceva imbunatatiri. daca situatia este problematica....operatia este cea mai buna solutie.

Roxana

Si eu am 2 vertebre tasate, cand ma doare coloana iau niste antiinflamatoare (Flamexin) si am facut ultima data o cura de 30 de zile cu Yogaflex, se gaseste in farmacii, mi s-a spus ca este foarte eficient in timp. Asta am facut eu.

Acum cativa ani am facut fizioterapie, 7 zile, si chiar cateva zile de gimnastica de recuperare (asta m-a scos dintr-o criza de durere subacuta care dura de 3 luni, desi am facut doar 4 zile, o ora pe zi (sau sa fi fost coincidenta?).

Multa sanatate,

Nicoleta

Roxana, sora mea merge la dr. Dragan de multi ani, dansa vine acasa si ii face sedintele laser.

Prea multe antiinflamatoare nu poate sa ia din cauza stomacului(are ulcer). A incercat acupunctura dar fara rezultate.Medicul nu i-a recomandat operatia(a facut RMN la Bucuresti), se pare ca problemele ei nu se prea rezolva chirurgical dar nu stiu de ce.Nici un medic din cati a consultat nu i-a recomandat operatia.

Oricum, va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

am inteles, inseamna ca e pe maini bune. din pacate antiinflamatoriile sunt cu mare dus si intors - de orice fel ar fi. si daca are probleme gastrice...intr-adevar nu e ok deloc. deci fizioterapia si gimnastica sunt sfinte. plus...menajat, nu ridicat, nu aplecat...stii tu, majoritatea lucrurilor pe care le fac toate femeile [:D].

multa sanatate!

Roxana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...