pisicut Publicat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 23, 2006 Am un baietel de 1,3 ani pe care inca il alaptez. De o saptamana am o eruptie pe piept care acum se extinde pe spate si maini si ma mananca ingrozitor. Doctorita (stie ca alaptez) mi-a dat sa iau Claritine, pe prospect scrie ca nu este indicat in timpul alaptarii, ca de altfel nici un antialergic (nici macar Aerius din care copilul poate lua). Intrebarea mea este ce pot lua altceva, ca vreau sa scap odata. Multumesc pentru timpul acordat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinamoro Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Nu stiu de Claritin, dar Aerius am luat in timp ce alaptam ca am facut o alergie urata dupa nastere, Dragos avea 1 luna cand am luat Aerius. Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red"> (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> (11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simonaci79 Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Pisicut- nu stiu daca te pot ajuta..... clorocalcin stiu ca e bun pt alergii, dar nu stiu cat de indicat e in timpul sarcinii...inteleg ca pe dr ta nu vrei sa o mai intrebi pt ca ea ti-a zis ca e ok asta de care tu nu esti asa incantata, dar incearca sa intrebi o farmacista sa vezi ce spune,,,,, Clorocalcinul in mod normal nu ar tb sa fie contraindicat dar eu stiu??? Sanatate multa si sa scapi repede de probleme! Simona mamica lui [copil]Mario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005 Poze Mario Gabrielid="green">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simonaci79 Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Uite ce am gasit pe net despre el: CLOROCALCIN , solutie pentru uz intern calcii chloridum CLOROCALCIN - solutie pentru uz intern Prezentare farmaceutica: Solutie apoasa pentru uz intern continand clorura de calciu 0,18 g/ml (flac. cu 50 ml). Actiune terapeutica si Indicatii: Aceleasi ca pentru calciu granulat. Mod de administrare: Adulti: 40-80 picaturi de 3 ori/zi; copii: 5-30 picaturi/zi (fractionat); se administreaza diluat in lapte sau apa, pe mancate. Reactii adverse: Gust neplacut, iritatie gastrica. Contraindicatii: Aceleasi ca pentru Calciu 200; nu se foloseste la bolnavi cu varsaturi, gastrita sau ulcer. A.P.P.: sau Clorocalcin Prezentare : solutie pentru uz intern continand : clorura de calciu cristalizata 18,180 g, alcool 9,090 g, glicerina 0,090 g, aldehida cinamica 0,023 g, apa distilata pana la 100 g. 1 g solutie = 32 picaturi = 0,18 g clorura de calciu. Actiune terapeutica : hemostatic, antialergic si remineralizant. Indicatii : hemoragii, boli alergice (boala serului); profilactic in tetanie si spasmofilie, decalcifieri, interventii chirurgicale. Contraindicatii : afectiuni gastrice; in cursul tratamentului cu digitala; prudenta in insuficienta renala acuta. Reactii adverse : administrarea indelungata si in doze mari poate provoca iritatii (chiar ulceratii) gastrice. Mod de administrare : adulti cate 40-80 picaturi, de 2-4 ori/zi; copii (sub 10 ani) 5-30 picaturi, de 3 ori/zi, in raport cu varsta. Preparatul se ia dupa mese, totdeauna diluat 1/2-1/10 in apa indulcita, lapte sau lichid mucilaginos. Nu scrie nimic de alaptare.... Sper sa iti fie de ajutor! Pupici! Simona mamica lui [copil]Mario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005 Poze Mario Gabrielid="green">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisicut Postat Octombrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Alina si Simona, multumesc pentru raspunsuri. Astazi ma duc la farmacie si vad ce zice si farmacista. Sper sa gasesc Clorocalcin daca nu iau Aerius. Multa sanatate tuturor! mama lu' BuBu mic id="teal"> Filmulete si poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 pisicut...pot sa.ti spun ca in luna 7 de sarcina am facut o alergie uratica...si dr.mea mi.a dat sa iau 1 sau 2 doze de clorocalcin...singura chestie pe care aveam voie sa o iau atunci...si a fost OK...deci ma gandesc ca dc ai voie in sarcina...ai voie si in alaptare... Anca si Alexandra (10 nov.2003) poze: http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisicut Postat Octombrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Am rezolvat problema. Doctorita mea a scris pe reteta substanta activa Loratadinum. La Sensiblu mi-au dat Claritine, desi pe prospect exista atentionare in cazul alaptarii si nu se compenseaza (am cumparat doar 5 pastile, din care nu am luat). Am mai fost la o farmacie mi-au dat Flonidan, pe prospect scrie ca trece in cantitati mici in laptele matern. Farmacista zice ca luat seara nu are nici o influenta pentru bebe care mai suge doar dimineata. Multa sanatate tuturor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delia grozav Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Pisicut, Loratadina este substanta activa si in Claritin si in Flonidan. Atentionarile pentru alaptare sunt valabile doar pana la un an ca dupa 1 an se poate prescrie Claritine deja si la copii asa ca nu e nici o problema sa iei tu. Poze filmulete dede, Adi 5ani si Medeea 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisicut Postat Octombrie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2006 Multumesc Dede pentru raspuns. De aseara am inceput sa iau Flonidan. Multa sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibarta Postat Octombrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2006 eu am luat Claritin in timp ce alaptam. Nu regulat ci doar cateva zile. In perioada aceea i-am intrerupt fetei Flonidanul sa nu se amestece:((((( Asa mi-a zis dr-ul. Gabi+Robert 20.05.1997[duel]Lili 17.05.2002 pozici poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.