Medeea76 Publicat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 23, 2006 Cand au spus copilasii vostri primul cuvant si care a fost acela? Medeea, mamica de bebe Tea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amarantina Postat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2006 Mama la 5 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 la 5 luni???asta da copil precoce[il] fi-meu a spus la 8 luni,apoi pauza totala vreo juma de an.Apoi cam de 500 de ori/zi[:D] Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Primul cuvant al lui Stefan a fost bebe dar inconstient cred. pe la 6 luni. Apoi tot atunci "tata" si pe la 8 luni "mama" si de atunci ma striga doar cand are vreo durere sau se maimutzareste! Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 La 1,5 ani. Pana atunci nu il putea spune pe M si iese Baba.... Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Fata cea mare a spus la fel ca si copilasul amarantineiid="pink"> MAMA la 5 luni,cea mica tot MAMA pe la vreo 8-9 luni...... ******************************* Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului, dar si cu altii Povestea nasterii Anei Povestea nasterii Teodorei(bb2) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alondra25.2006 Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Fetitza mea a spus "ICA" la 4 luni, de cateva ori, (este numele surioarei mele),apoi pe la 6 luni "tata",spunea asta non-stop parca in ambitia mea[bang],iar" mama" mult mai tarziu spre disperarea mea,la 8 luni. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aime Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Inconstient a spus pe la 5 luni, dar "cu adresa" de pe la 8-9 luni. Tata in schimb a spus muuuult mai tarziu, pe la 1 an si ceva, tati era apelat tot cu "mama" aime Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Pe la vreo 6 luni "tata" , la 12 luni "tati"[hot] si pe la 13 luni am aparut si eu "mama". ________________________________________id="red"> Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianad Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 M-m-mama am auzit la 5 luni si jumatate, ieri l-am auzit de cateva ori desi abia avem 6 luni si jumatate. DianaD & Alexandruid="blue">(12 aprilie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.