kim222 Publicat Octombrie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 23, 2006 Stie cineva daca exista vreo institutie specializata la care pot apela pt a dovedi statutul meu de actionar in cadrul unui hotel, SA care nu-mi recunoaste acest statut?? In '93 cind am primit acele actiuni/cupoane..sau cum s-au numit ele , am devenit actionar la o anumita societate (S.A.). Datorita schimbarilor de domiciliu frecvente ei mi-au pierdut urma (desi la un moment dat eram intrebata daca nu sint dispusa sa le vind) iar eu am pierdut dovada! I-am contactat in zilele trecute, prin email...si se pare ca din punctul lor de vedere...nu-s actionar! Nu figurez pe lista lor! Ce pot face? Ce ma sfatuiti? Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Postat Octombrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Poti incerca la Registrul Comertului! Zic asta pentru ca in cazul in care societatea respectiva a avut o modificare de structura actionariat atunci ar fi trebuit sa depuna la R.C. si lista actionarilor detinand sub 5% (acesta fiind de fapt registrul actionarilor). Cel putin la noi la Oradea, asa este procedura! Cu bunavointa celor de la R.C. de a cauta in arhiva, se poate rezolva. cristina si nazdravanul Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kim222 Postat Octombrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2006 Multumesc Cristina. Intre timp mi-au scris si ei unde ma pot adresa! Cita amabilitate...m-au surprins placut! Rog sa fie inchis acest subiect..multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.