Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Atentie viitoare mamici!

Recommended Posts

De curand mi-am vizitat acasa o prietena care a nascut acum 2 saptamani prin cezariana la spitalul acela marfa din Medgidia.Totul bine,curat,super dotat,asistente,infirmiere care mai refuzau din cand in cand "mica spaga" etc.Fata asta a stat in rezerva si a fost f multumita,in schimb, de la scutecele lor din spital in care au infasat copilul a facut stafilococ auriu(scuze, nu stiu cum se numeste exact) bubitze cu zeama pe pielea capului.O alta fetita a facut insa a fost mai putin norocoasa si a facut pe fata, iar acum dupa mai mult timp i-au ramas semne!Asa ca m-a sfatuit sa cumpar eu scutece din finet si sa i le pun in brate celei care se va ocupa de copil chiar din primele minute de viata ale lui.

v-am pupat si sarcina usoara

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

MULTUMIM MULT babyyy pentru ca ne-ai spus si imi pare sincer rau pentru bebelusi , dar te lasa sa aduci tu scutece??? Si daca da, de unde esti sigura ca le folosesc exact pe ale tale? Intreb si eu ...

De unde a stiut ca microbul a fost luat de la scutece ?

Fata asta a fost imediat cu copilul la doctor si i s-a zis ce are,cum se numeste boala.Boala,microbul l-a luat din spital pt ca i-a aparut in 1 zi cand a ajuns acasa.Scutecele lor au fost singurele care le-a avut bebele in spital.Oricum se vedeau din poze :rupte,descusute,vai de ele.Oricum asa mi-au zis parintii bebelusei si m-au facut atenta sa le dau scutecele+"atentia" inainte de operatie/nastere si mi-au mai zis si alte cazuri asemanatoare.Da,te lasa sa aduci tu scutece de finet pt ca sunt la fel ca cele ale lor,dar aveti nevoie de multeeeee.eu am luat 10 bucati.si te rog sa ma crezi ca iti dai seama dc e infasat cu ale tale pt ca ale lor sunt jalnice:din alb sunt gri,rigide,vai de ele.

v-am pupat si multa sanatate

Aaaa si inca ceva , zicea cineva din spital Cta, care lucreaza acolo, ca vata o recicleaza, o spala in cazi.nu pot sa cred asa ceva dar orice este posibil.Iar cu scutecele de finet cu siguranta ti le va primi odata ce acum sunt de acord sa ii imbraci si in body-uri,pantalonasi etc.O alta prietena a nascut la etajul 7 cu Tica , prin cezariana.Stiti prea bine ca imediat te baga in postoperator sau reanimare,,, depinde cum vrei tu sa ii zici, si nu aveau lenjerie deloc, nici macar MURDARA.Le auzea cum se vaitau ca nu au nici macar lenjerie murdara si ca domnul doctor "nu ne lasa sa punem pacienta in pat fara lenjerie" noroc ca avea femeia de acasa 1 set de pat la ea!

Eu luni nasc tot prin cezariana si pot sa va spun ca am 1 set de lenjerie in bagaj, 10 scutece finet,,,etc.

va puyp

Eu am nascut la Spitalul Giulesti din Buc si fata cea mare a facut aceasta infectie! [bang] Dr pediatra i-a dat antibiotic, plus ca trebuia sa le rup cu un tifon steril si udat cu spirt (uf!) si sa le tamponez cu albastru de metil...... Mi se rupea inima cand trebuia sa fac operatiunea asta... [:(] Da' i-a trecut destul de repede. Si cand am intrebat de la ce e asta mi s-a spus: ca din maternitate! [bang] Noroc ca la a 2-a fetita n-am mai patit la fel!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa

De la botezul Teodorei

Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei

Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Asta e Romania fetelor,,, maine ma duc la dr ginec sa ma programeze pt cezariana luni, o sa il intreb ce am nevoie pt operatie:manusi chirurgicale,vata orice,,, nu am incredere in lucrurile lor deloc care cica sunt "sterile".Cum poti spala vata folosita de alti bolnavi?Cu vata stergi toate draciile:plagi,rani,sange,,,, imi vine sa [xx(]

O sa intru in sala de operatie cu 2 scutece finet si 2 pampersi + $$$, sper sa le primeasca .

O sa va anunt.

Multumesc mult fetelor pt urari si multa sanatate si bebei cuminti si mancaciosi si voua:)

BABBY, sa dea DD sa fie bine operatia si bebe sa nu ia nici o boala. Si recuperare cat mai usoara.

Chiar daca sunt off topic, sa stiti ca eu acum 4 ani cand m-am operat la Pitesti, la Spitalul Militar am luat o minunata infectie descoperita acum 2 saptamani in urma analizelor facute la bucuresti. Si asta a fost pana la urma explicatia infertilitatii mele si desele candidoze pe care le faceam regulat cam pe la 2 luni.

Asa ca fiti vigilente si mai bine cumparati voi ce va trebuie decat sa aveti surprize.

Sper sa nu se supere moderatorii pe mine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

quote:Originally posted by babyyy

Aaaa si inca ceva , zicea cineva din spital Cta, care lucreaza acolo, ca vata o recicleaza, o spala in cazi.nu pot sa cred asa ceva dar orice este posibil.Iar cu scutecele de finet cu siguranta ti le va primi odata ce acum sunt de acord sa ii imbraci si in body-uri,pantalonasi etc.O alta prietena a nascut la etajul 7 cu Tica , prin cezariana.Stiti prea bine ca imediat te baga in postoperator sau reanimare,,, depinde cum vrei tu sa ii zici, si nu aveau lenjerie deloc, nici macar MURDARA.Le auzea cum se vaitau ca nu au nici macar lenjerie murdara si ca domnul doctor "nu ne lasa sa punem pacienta in pat fara lenjerie" noroc ca avea femeia de acasa 1 set de pat la ea!Eu luni nasc tot prin cezariana si pot sa va spun ca am 1 set de lenjerie in bagaj, 10 scutece finet,,,etc.va puyp

id="quote">id="quote">Cum draq, ca spele vata!?!?!?!?!??! Da-o naibii de treaba! Tu crezi asa ceva!? Poate ca o sterilizeaza cumva, dar sa o refoloseasca???? Cat despre lenjerie, daca scoti repede banu', se poate gasi chiar lenjerie "noua"....[xx(]Nastere usoara si bb sanatos!!![flo][flo2][floare3][pup] Vic & [bis] Sebi (04.02.2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...