Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

operatie - se dau banii inainte sau dupa?

Recommended Posts

Salut fetelor,

Cine stie cum e mai bine sa dai banii doctorului care te opereaza? Inainte sau dupa operatie? Joi fac celioscopie (laparoscopie) si nu stiu daca sa ii dau banii miercuri, cand ma interneaza, joi dimineata, sau dupa operatie.

Please, am nevoie de un sfat.

Alice

Alissa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chiar daca ai vrea nu cred ca o sa primeasca inainte....dai dupa .

Dr. anestezist ii dai inainte de operatie.

Bafta multa !!!!

PERLUTZA

FLORILE MELE

Un drac de fata!id="purple"> [zz]

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "id="Comic Sans MS">id="orange">id="size1">

[pup]

copilutz'id="Comic Sans MS">id="green">

Depinde de fiecare [medic] in parte.

Eu am vrut sa-i dau inainte dar nu a vrut sa primeasca,mi-a zis ca stam de vorba dupa operatie (cezariana).Dr. anestezist se tot perinda pe acolo sa-i dau inainte dar nu am mai apucat,pentru ca am intrat in operatie, si i-am dat dupa.

Vezi si tu cum sunt dr.Uneori este bine sa-i dai inainte,alteori,nu!

Multa sanatate! [pup]

Mirela [flo]id="brown">id="size1">

quote:Originally posted by Annie80

asa fetelor...invatatii cu spaga....[bang] ca pe urma nici macar sa nu se uita la o amarata care n-are ce manca [bang]

id="quote">id="quote">Si crezi ca o mina de persoane ar putea sa schimbe tot sistemul asta bine impamintenit?Kya - viitoare mamica in asteptare

Ceea ce nu inteleg eu este DE CEid="red"> trebuie sa-i dai banii (inainte sau dupa nu conteaza)!!!

Doctorii, ca si toti oamenii muncii ar trebui sa-si faca datoria fara sa astepte cadouri. Dar in Romania sistemul asta are radacini adinci si este foarte greu de shimbat. Si incepe chiar de ala o secretara de la primarie care trebuie sa te bage in audienta sau de la un simplu functionar care trebuie sa-ti scoata un act s.a.m.d.

Pur si simplu ma scoate din sarite metoda asta.[:(!]

Desteapta-te romane!id="red">

In orice caz, Alissaa multa bafta si sanatate!

Sivi - mami de doua printzese

Shirly [zana] & Danielle [zana]id="purple">

quote:Originally posted by silvana.ady

Ceea ce nu inteleg eu este DE CEid="red"> trebuie sa-i dai banii (inainte sau dupa nu conteaza)!!!Doctorii, ca si toti oamenii muncii ar trebui sa-si faca datoria fara sa astepte cadouri. Dar in Romania sistemul asta are radacini adinci si este foarte greu de shimbat. Si incepe chiar de ala o secretara de la primarie care trebuie sa te bage in audienta sau de la un simplu functionar care trebuie sa-ti scoata un act s.a.m.d.Pur si simplu ma scoate din sarite metoda asta.[:(!]Desteapta-te romane!id="red">In orice caz, Alissaa multa bafta si sanatate!Sivi - mami de doua printzeseShirly [zana] & Danielle [zana]id="purple">

id="quote">id="quote">Vrei sa-ti zic ceva? Din pacate incepe mult mai de jos, de exemplu de la gunoierul care mi-a dat de inteles ca daca vreau sa-mi golesca pubela din curte la timp, are si el nevoie de cite o bere din cind in cind!!!Scuze pentru off topic, dar nu m-am putut abtine. Este intr-adevar revoltator pina unde a ajuns sistemul asta de spaga![8][8][8]Kya - viitoare mamica in asteptare

Nici nu stiti cat va dau dreptate. Eram o militanta convinsa a actiunii nu da spaga, pana cand... m-am operat de apendicita, si pur si simplu innebuneam cand imi bagau antibioticul in vena. Cu o mica atentie, o seringa bagata in 30 de secunde devenea o seringa bagata in 2 minute. Credeti-ma, cand te doare de mori, nu iti mai pasa de principii, vrei doar sa scapi.

Sa fiu eu prima care nu da bani? Scopul meu e sa ies cat mai bine, mai repede si mai usor din asta, imi pare rau, dar in clipa asta imi pasa doar de sanatatea mea si atat.

Una e sa nu dai spaga la primarie si alta e sa il oftici pe ala care iti tine viata in maini.

Si asa, azi am fost la spital sa "discut" cu anestezistul. Am intrebat doamnele din salon cat au dat ele. Eu imi pregatisem mai mult dar am mai scos din plic, ca sa "nu stric pretul". Este tot ce am putut sa fac, dar sincer imi pare rau, mai bine lasam mai mult si dormeam linistita la noapte. Daca am nimerit intr-un salon de "amarate" cum ziceti voi, si am dat prea putin?

off topic - si la service am incercat sa nu dau spaga, ca doar o reparam pe casco. Dupa doua saptamani in care nu s-au apucat de masina (aveau de inlocuit o aripa, o chestie super simpla), am facut scandal si aia au zis ca au la dispozitie 30 de zile sa o repare asa ca.... Le-am dat spaga si a doua zi era gata.

Solutia e sa puna camere de supraveghere peste tot sa ii prinda in flagrant cand iau spaga, dar problema este asa adanca... nici nu stiu cat e salariul unui doctor, dar nu cred ca este suficient sa acopere toti anii aia de invatat.

Alissa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...