Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Se poate vopsi parul in timpul menstruatiei?

kiwwy

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca nu se vopseste parul in perioada ciclului. Pe unele prospecte scrie "sa se evite folosirea in perioade critice".

Sau sa se foloseasca "in prima saptamana de dupa ciclu", cand pielea este mai putin sensibila ca inainte si nu reactioneaza, prin iritatii, la tratamente.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Ileana Cosanzeana

Poti sa-ti vopsesti parul linistita, va prinde. Asta cu nevopsitul in timpul menstruatiei este un mit...Eu m-am vopsit de nenumarate ori si am intrebat chiar si coafeza si...NICI O PROBLEMA! Du-te si vopseste-te!

id="quote">id="quote">Si eu am crezut la fel! Pana am patit-o! De doua ori!!! Prima oara am zis ca e o greseala...Dar a doua oara????Nu e mit, exista niste explicatii fiziologice (pe care le-am auzit candva, dar nu le mai stiu [:D]).MariaRAZVAN MIHAI – puiul meu drag

quote:Originally posted by MaryP
quote:Originally posted by Ileana Cosanzeana

Poti sa-ti vopsesti parul linistita, va prinde. Asta cu nevopsitul in timpul menstruatiei este un mit...Eu m-am vopsit de nenumarate ori si am intrebat chiar si coafeza si...NICI O PROBLEMA! Du-te si vopseste-te!

id="quote">id="quote">Si eu am crezut la fel! Pana am patit-o! De doua ori!!! Prima oara am zis ca e o greseala...Dar a doua oara????Nu e mit, exista niste explicatii fiziologice (pe care le-am auzit candva, dar nu le mai stiu [:D]).MariaRAZVAN MIHAI – puiul meu drag
id="quote">id="quote">perfect de acord! am patit-o si eu! eu stiam ca nici atunci cand esti insarcinata nu trebuie sa te vopsesti!ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face------------------------mirela si ana monica (8 dec 2005)

Vopsitul in timpul sarcinii nu face nici un rau bebelusului.

Vopsitul in timpul menstruatiei....la unele prinde, la altele nu. Insa sunt putine cazurile in care nu prinde, mi-a spus coafeza. Eu m-am vopsit de 2 ori in perioada critica si mi-a prins, chiar foarte bine.

Acum...tu decizi![flo]

[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...