badriana Publicat Octombrie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2006 Salutari mamici si bb-ei! Deoarece eu luna viitoare incep serviciul si lapticul lui mami se cam termina (cu diversificarea...) as vrea sa stiu si eu ce lapte praf ar fi cel mai recomandat/bun. Cerealele ar trebui sa fie acceasi marca cu laptele sau se pot da si diferit? Multumiri, Adriana si [copil] Andrei (04.04.06) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Octombrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2006 Numai pediatrul poate sa-ti recomande un lapte praf pt bebele tau. Si nu, cerealele nu trebuie sa fie aceeasi marca cu laptele praf. Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani Poze parinti Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Octombrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2006 Dupa parerea mea cel mai bun lapte este cel cu care ii merge puiului tau cel mai bine. Al meu baiat a crescut si inca creste cu Bebelac de pe la 4 luni si...i-a mers f. bine. Am consultat medicul si mi-a zis ca e ok daca copilul il tolereaza. Daca ai sa te uiti la ce contine fiecare cutie de lapte ai sa vezi ca in mare sunt cam aceeasi formula, cu mici diferentze. Asa ca...Tu tb sa te hotarasti si sa incerci sa ii placa puiului si sa il tolereze. Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elle_seb Postat Octombrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2006 Lui fi-miu i-a mers foarte bine cu Milumil (de la Milupa). Acesta si Humana se pare ca sunt dintre cele mai bune. Succes! Elle_seb May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elle_seb Postat Octombrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2006 Dordia are dreptate, trebuie sa gasesti laptele cu care-i merge puiului cel mai bine. Lui fi-miu i-am dat prima data Bebelac, dupa ce l-a baut, l-a vomat in jet. Am crezut ca e o intamplare, ca l-a baut prea repede. La masa urmatoare aceiasi poveste. Am renuntat la Bebelac in favoarea Milumilului si i-a mers foarte bine, a luat foarte bine in greutate. In privinta cerealelor, nu-i musai sa iei din aceiasi marca, dar, la fel, trebuie sa vezi ce-i place lui mai mult. Elle_seb May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Octombrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2006 badriana, aici este subiectul despre laptele formula: formula. am sa copiez si aceste mesaje acolo, iar acest subiect il inchid, multumesc pentru intelegere. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.