Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

parul copilasilor

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Coricica,fetita va tot schimba parul ,de-a lungul timpului...ca si noi adultii ,de altfel.Periodic fire de par cad si cresc altele...Este putin cam devreme sa incepi sa te ingrijesti de indesirea parului fetitei tale,lasa Mama Natura sa isi urmeze cursul firesc.[:)]

Din cate imi amintesc si din ce am mai citit pe ici pe colo,am inteles ca desimea si grosimea parului se mostenesc...

Nu chinui copila cu tunsul scurt de tot si nici cu rasul pe capsor...unii copilasi sunt timorati la astfel de proceduri si densitatea parului nu creste...

Sa aveti parte de bine![flo]

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Distribuie pe alte site-uri

coricica - implantatia, adica numarul de fire de par, nu se schimba in urma tunsului. este determinata genetic, si nu se poate interveni asupra ei. la varsta fetitei tale, cred ca nu ai de ce sa iti faci griji. firele ei de par sunt subtiri acum, structura lor se va schimba radical pe masura ce creste.

cele mai frumoase

Nici fiica-mea de 2 ani nu are foarte mult par, dar mai are timp sa ii creasca. Nici eu nu aveam cine stie cat par la varsta ei, si sa vezi acum cat am [:D]!

O doamna mi-a povestit ca era disperata ca fiica ei a avut par putin si rar pana pe la intrarea la scoala, dar dupa aceea a fost absolut normal. Cred ca e doar dezvoltarea proprie a fiecaruia.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."

("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...