Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Dragi parinti sunt si eu o amma destul de ingrijorata.Fetita mea bianca de 1an si 6luni are de la 3sap.rinoadenoidita(polipii)am incercat multe tratamente cum ar fi masajele ce rosu in gat siropuri Aerius,Claritin iam dat si miofilina nu mai stiu ce sai mai dau.Daca cineva este in situatia mea si stie vreun remediu va rog sa ma ajutati si pe mine.Claudia Resita.

sirbu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga Claudia, cine a pus diagnosticul?

Acum banuind ca un medic ORL-ist, nu ti s-a recomandat operatia vegetatiilor?

Sa-ti spun prin ce am trecut eu cu baietelul meu, si sper sa fie de folos si altor mamici.

La un an l-am operat de polipi, ca facea mereu rosu in gat. La 3 ani a inceput caminul si cosmarul nostru. Mereu racit, mereu cu tuse. Pana la urma am ajuns la alergolog care dupa efectuare testelor cutanate ne-a zis ca e alergic la polen, acarieni, praf, mucegai.

In peroadele reci de 2 ani incoace Andrei ia Aerius si Singulair.

Acum e mai maricel a implinit 5 ani. In vara am fost cu el la salina si la mare.Acum ca a inceput caminul au inceput si problemele (rosu in gat si secretii in nas+ o tuse suparatoare specifica alergiilor lui- :tuseste scurt asa ca si cum ar avea o jena in gat- si asta mai tot timpul)

Vreau sa-ti spun ca peste vara NU A AVUT NICI CEA MAI MICA PROBLEMA. Nu a fost racit niciodata.

Deci, desi i s-au prescris tot felul de tratamente, am zis sa incerc si eu ceva ce am constata la mare:

Am cumparat un spray cu apa de mare si cam de 3- 4 ori pe zi ii dau in fiecare nara cate un puf, doua, apoi il pun sa-si sufle nasul.

Nu-ti spun ce iese de acolo! Desi peste zi nu pare mucos, mai nou, cand isi sufla nasuliese numai verde!

Cred ca vegetatiile isi fac de cap, si m-am hotarat sa vad cand vom scapa de acei muci vrezi.Eu sunt convinsa ca vom scapa de ei doar cu apa cu sare. A si inca ceva: dupa ce isi sufla bine nasul, nu mai tuseste o vreme destul de lunga!

Multa sanatate, si sper sa te ajute aceasta relatare.

Humex-ul este ca si serul fiziologic. Nu face decat sa inmoaie secretiile. Nu este un spray miraculos. Mucisorii verzi, mie imi suna a infectie, nu stiu sgur, dar asa cred. mai ales daca copilasul are si o respiratie urat mirositoare. srb_cld, Resita nu-i asa departe de Timisoara, de ce nu incerci acolo, o operatie eventual? Sau incearca sa duci copilul la un doctor homeopat, cine stie...

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Povestea Burticii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...