Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Scrasneste din dinti

Recommended Posts

Bb are iar o perioada in care scrasneste din dinti. Aveti idee de ce? N-am apucat sa intreb niciun doctor, a mai avut zile in care scrasnea. O face in timpul zilei si scoate un zgomot infiorator, am senzatia ca o sa ramana fara dinti!

..o fi pe fond nervos sau exista alta explicatie?

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Nu vreau sa te sperii sau sa crezi ca am probleme, dar baietelul meu facea la fel cand intro zi fiind la noi in vizita o matusa mai priceputa la auzit si mi-a zis sa ma duc cu el la doctor ca are viermisori sau limbrici. Acum simpla intamplare sau nu....ideea e ca i-am facut analiza si avea viermisori si multiple oua.

Si al meu baiat face la fel. Are 11 luni si 8 dintzosi din care face in asa hal incat zici ca ii farama nu alta. Am intrebat dr. si mi-a zis ca e ok ca nu are nik. E un obicei ca si-a descoperit dintzosii.

Dar m-ai pus pe ganduri cu viermisorii. Oricum e aspirator de scame deci...nu m-ar mira niste viermisori!!! O sa ii fac si eu o coprocultura curand.

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

quote:Initial creeata de ionelaf

si baietelulmeu de 1 an si juma scrasneste din dinti de ma infioara,, +ca are si cateva meselute am tot zis ca seamana cu bunica dar,,, totusi ,,o avea virmisori vizibil nu am observat, energic si slabut este,,dar am zis ca o fi slabut din cauza energiei pe care o are,,, o sa-i fac si eu analizaionelaa

id="quote">id="quote">Pozele noastrePoze noipoze nou-noute

Copiii scasnesc din dinti fie ca si-au descoperit dintii, explicati-le pe cat puteti sa nu mai faca si o sa inceteze, cand or vrea ei....[:D] Sau intr-adevar ca au viermusori. Dar fata mea cea mare mai scrasneste din dinti in somn si i-am facut analizele si n-are nimic; at ce ar putea fi?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa

De la botezul Teodorei

Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei

Povestea nasterii Teodorei(bb2)

BB a mai avut episoade de astea si i-am facut analizele si nu avea nimic, asta a fost mai prin vara.

...imi amintesc ca m avut o colega de camera in facultate care scrasnea din dinti in somn, era tare stresant, ea spunea ca ar avea un deficit de calciu.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Aceeasi problema o am si eu , si totul este pe sistem nervos.

Din aceasta cauza dintii mi s-au tocit foarte rau.Dentistul mi-a spus ca din aceasta cauza am dureri de cap dimineata,iar cu timpul fata mi se va lasa deoarece se vor uza oasele maxilarului.

Aceeasi problema a mostenit-o si baietelul meu care are in prezent 6 ani.

Sfatul dentistului:

-Renuntat la ciocolata,cacao

-fara activitati stresante cu 2 ore inainte de culcare

-muzica de relaxare

-fara Tv inainte de culcare

-si in general fara alergat,jucat etc

Sa stii ca chiar a avut efect si in cazul baietelului si in cazul meu.

ANGELA

nu e neaparat o problema grava... daca scrasneste in anumite perioade, asta se intampla si la fetita mea, poate fi lipsa de calciu sau foarte multe activitati stressante in jur, lucruri noi, tensiuni in familie sau alte probleme de acest gen...

eu ii dau calciu si ii trece!

Fetita mea Diana-Maria are de ieri 5 anisori!

_

Dana

Si eu am scrasnit din dinti cand eram mica( aveam 4-5 ani). Asta s-a intamplat dupa o vacanta de vara petrecuta la tara, cand dormeam in aceeasi camera cu bunicul meu care scrasnea din dinti. Se pare ca la mine asta fost cauza...parintii mei s-au chinuit o perioada sa ma dezvete, trezindu-ma noaptea , dar cu perseverenta au reusit. acum nu mai am astfel de probleme.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...