Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

numele - prenumele ....

Recommended Posts

Ma gandeam zilele astea cum sa imi numesc piciul (bb2)...si dupa ce am ajuns la numele de DAVID ...majoritatea imi spun sa ii pun si alt nume de sfant (sau cam asa ceva) sa nu cumva sa fac diferenta intre baieti mei.

pe primul baiet il cheama Alvaro Daniel Uribe.

Alvaro ca asa a vrut taicasu sa fie cu numele dupa al lui, Daniel ca eu am vrut Daniel si Uribe numele de familie.

acum vrem doar un singur nume adica David Uribe ! este ceva in neregula sa nu pun si alt nume la copil, odata ce am pus 2 nume la primul pitic!

eu si sotul nu avem cate 2 nume suntem doar Elena/Alvaro Uribe.

[:o)]Multumesc

Elena[gravi]34+[baietel]

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic ca trebuie sa-i pui si celui mic tot 2 nume, sa nu fie cu suparare mai tarziu.

Eu i-am pus baietelului meu 2 nume Darius-Mihai (Darius ca asa am cazut de acord cu tati si Mihai pentru ca voiam si un nume de sfant). Cand o sa mai am un copil o sa-i pun tot 2 nume, din care unul va fii cu siguranta nume de sfant.

http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro

Eu am 2 prenume,dintre care pe unul il urasc,m-am gandit de multe ori sa mi-l sterg in mod legal.Plus e ca e super enervant sa-ti tot scrii ambele prenume ,cand ai de completat acte.

Totusi la prima fetita i-am pus 2 prenume,pt ca au insistat sotul si soacra-mea.In schimb la cea de-a 2 a fetita i-am pus doar unul.Eu nu cred ca al doilea prenume e chiar atat de important...(middle name)

Cam 90% din oamenii pe care ii cunosc isi folosesc doar primul prenume,cel de-al doilea fiind mai mult de umplutura,ca sa ai ceva in plus de scris in acte...parerea mea.

<<Omul este un strop de natura,cu zile de primavara si zile de toamna,cu cadura verii si cu frigul iernii...>>

Pai...dupa cunostintele mele,David este nume de sfant(psaltirea lui David)nu?

Asa ca e un nume frumos,cu rezonanta.

Daca as fi avut un baiat i-as fi pus doar un singur prenume,asa am avut fetita si am ales doar eu,Alice Antonia.

Partea dificila e ca sotul are si doua nume si doua prenume,fetita la mostenit[:D],...la un moment dat obosesti pana ii pronunti tot numele![bang]

Avand in vedere ca cel mare are 2 prenume eu cred ca si celui mic trebuie sa ii pui tot 2 ca mai tarziu sa nu iti reproseze. Stiu asta din proprie experienta. Eu am 2 prenume Elena - Cristina iar sora mea unul singur Camelia. Tot timpul ii spune mamei ca ei de ce nu i-a pus 2 prenume ca mie?

Iar eu ca sa o intrec pe mama [:D] i-am pus fetitei mele 3 nume Andrada Ana - Maria. Am vrut initial Andrada Maria dar mi s-a parut mai frumos Andrada Ana - Maria dar acum IMI PARE TARE RAU.

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

quote:Originally posted by kitz-kitz

Eu am 2 prenume,dintre care pe unul il urasc,m-am gandit de multe ori sa mi-l sterg in mod legal.Plus e ca e super enervant sa-ti tot scrii ambele prenume ,cand ai de completat acte.Totusi la prima fetita i-am pus 2 prenume,pt ca au insistat sotul si soacra-mea.In schimb la cea de-a 2 a fetita i-am pus doar unul.Eu nu cred ca al doilea prenume e chiar atat de important...(middle name)Cam 90% din oamenii pe care ii cunosc isi folosesc doar primul prenume,cel de-al doilea fiind mai mult de umplutura,ca sa ai ceva in plus de scris in acte...parerea mea.<<Omul este un strop de natura,cu zile de primavara si zile de toamna,cu cadura verii si cu frigul iernii...>>

id="quote">id="quote">Subscriu! [bang]Si eu am tot 2 prenume si al doilea nu-mi place, nu-l folosesc!In unele acte (in care se poate!) nu-l scriu decat pe primul...[:D]La prima fetita si eu i-am pus 2: Ana ca e nume de sfant si am vrut eu, Claudia ca a vrut taica-su. La a doua fetita am cazut de comun acord ca sa aiba doar prenumele Teodora,tot sfant. Si soata are un singur prenume! [:D] Deci scor egal! [:o)]*******************************Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaDe la botezul TeodoreiDin parcul Tineretului, dar si cu altiiPovestea nasterii Anei Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...