Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vaccin homeopat si Imunogrip??

Recommended Posts

Luam un vaccin anti-gripal homeopat (o data pe sapt) si as vrea sa le dau si Imunogrip, (de fapt le-am dat deja cate 2 doze, am uitat de vaccin[alcool], dup'aia mi-am amintit[:D]). Se pot combina astea doua?? Imunogrip e numai din plante...e 100% natural...oare merge?

Va multumesc!

[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mersi de raspuns![flo] Insa Imunogrip NU ESTE UN VACCIN. Este un sirop din plante care stimuleaza imunitatea. DEci e NUMAI DIN PLANTE. E o diferenta. Asa ca...se poate ori ba?[alcool] Ca tot nelamurita sunt...Uff..si nici nu stiu ce contine vaccinu' asta homeopat...ce substante...din ce planta, piatra sau animal[alcool][:D]. Ma mai informez...Cred ca o sa vb cu dr homeopat, sa-i mai cer lamuriri...desi imi amintesc ca l-am intrebat daca pot da Oscillo in paralel cu vaccinul...si mi-a zis ca pot! Deci daca pot da Oscillo, care tot asa, stimuleaza imunitatea...de ce n-as putea si Imunogrip, care e facut din plante?! Precizez ca nu le mai dau Oscillo, doar Imunogrip.

quote:Originally posted by MamideIngeras

Daca ii dai vaccin homeopat nu este necesar sa ii mai administrezi alt vaccin. Si eu ii dau copilului meu doar vaccin homeopat care este net superior celui alopat.Sanatate

id="quote">id="quote">[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Si eu ii dau copilului meu vaccin antigripal homeopat, iar pe langa asta ii dau si Vironal, un sirop pt. cresterea imunitatii.E tot un produs homeopat, recomandat de medicul homeopat, nu se gaseste in farmacii, mi l-a dat d-na dr. Copilul meu l-a luat si anul trecut si am fost foarte multumita:nu a racit deloc un an de zile. E cam scump:950 lei, dar merita.

Buna fetelor,

si eu sunt in mare dilema cu Bia cu vaccinul.

Ea are 2 ani si 3 luni si anul trecut mi-a facut raceli foarte urate, de 3 ori a avut branula in manuta.

Nu stiu sa o vaccinez sau nu?? Inclin spre Nu alopat.

Mergem si noi pe la homeopat de vreo 8 luni si i-am dat si eu sirop de echinaceea cu propolis. Acum ii dau Imunogrip Junior.Acum e destul de bine Bia, nu a mai racit de cateva luni.

As vrea sa imi spunti de unde se ia acest vaccin antigripal homeoptat?

si sunt mai multe tipuri? denumiri? A dat cineva copilasilor si ati fost multumite de efecte?

Merci.

Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)

Eu cred ca e vorba de vaccinurile clasice...alopate...nu stiu. Oricum sunt din surse naturale..ce rau sa faca? Sa nu-si mai faca efect vaccinul? Noi luam acum IFLUENZINUM 5CH. DR nu mi-a zis ca ar interctiona cu ceva. MI-a zis doar sa nu bea bb ceai de menta si cafea[alcool][:D] Si sa nu pun mana pe granule si sa i le dau in gura direct din tub[:D] La altceva nu mi-a zis sa fiu atenta.

quote:Originally posted by badjoke

In prospectul Imunogrip-ului se specifica clar: a nu se administra concomitent cu vaccinurile. Nu spune insa de care (homeopate sau nu).Intreaba si medicul pediatru.Mami si NiKo (24 sept 2004)

id="quote">id="quote">[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...