Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ar trebui sa o vada un doctor. Dai Sumetrolin-ul, dar cred ca ar trebui sa-i dai si un antiinflamator, poate Panadol si un antialergic, gen Ketof. Sa bea multe ceaiuri caldute. Foarte bun este cel din frunze de ceapa indulcit cu miere. Sa bea, deasemenea, lapte cald cu miere. Sa nu manance fierbinte, sa nu vorbeasca tare si mult.

Fireste contunui sa-i dai picaturi de nas, ca sa respire mai usor, o aspiri, ca sa-i cureti nasucul plus restul medicatiei pentru raceala (la recomandarea doctorului).

Si daca sta sa-i infasori in jurul gatului un fular imbibat cu spirt amestecat cu apa si sa-l tina pana se usuca pe ea. Face foarte bine in laringite tratamentul asta chiar daca este "babesc". Mai este unul care include si felii de cartof, dar nu cred ca sta copilul cu ele.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

Du-o la medic sa verifice in ce stadiu e. Acum o luna si fiica-mea a facut laringita si am ajuns cu ea la urgente pentru ca incepuse sa se sufoce. I-au aspirat cu un tubulet toate mucozitatile (ca tusea dar nu iesea nimic si nici pe nas nu ii curgeau) dupa care au pus-o la masca cu aerosoli.

Atunci ne-au prescris antibiotic (augmentin), nurofen (care e si antiinflamator, Panadolul nu e antiinflamator, e doar impotriva durerii si a febrei), sirop (Humex parca) si Vibrocil (picaturi pt nas). Nu are voie sa manance sau sa bea lucruri reci sau sa respire aer rece. Poti sa ii pui si Karvol pe perna sau pe pijama sau in apa fiarta ca sa respire aburii. O ajuta si la desfundarea nasului si la dezinfectarea gatului daca respira pe gura.

Acasa am imprumutat de la cumnata mea un aparat de aerosoli si i-a facut foarte bine.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."

("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Multumesc mult.Dupa ce am citit am mers imediat la medic si bine am facut.Are bronsita acuta,avea multe raluri pe spate.Facem injectii ,antibiotic cu dexametazon,parca asa ii zice,si ia dat cu un tub care avea sprei.Dar se sperie tare de tubul acela,ma gindeam daca ias da eu acasa cu sprei,dar fara tub.Doctora tot zicea ca e nevoie de tub si sa improvizez cu o sticla.Voi ati folosit spreiuri ptr. git la bebelii vostrii?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...