muniek Publicat Octombrie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 26, 2006 [?]Am si eu o intrebare . Cine stie sa imi dea mai multe informatii despre virusul "klebsiella". Am un nepotel pe nume Andrei,care are 1 an si 9 luni si care a fost depistat cu acest virus.Am mi citit pe net despre virus dar tot nu sunt lamurita. Am mai vazut persoane care s-au mai confruntat cu asa ceva asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine . Puteti sa imi trimiteti raspunsuri si pe maill la adresa ; crina_bom_81@yahoo.com crina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Octombrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2006 Nu e virus ci bacterie. Apoi unde a fost depistat? La examenul coproparazitologic, in urina sau la examenul sputei (expectoratia)? De ce sufera Andrei? Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanab125 Postat Octombrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2006 Se ia doar din medii spitalicesti. Baiatului meu i-a iesit in urina, dupa ce a fost internat. I-am dat antibiotic si i-a trecut. Am citit ca iaurtul e foarte bun si i-am dat sa bea cat mai multt. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciana12 Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Fetita mea a luat chiar la nastere, in Municipal. Tare ne-am mai necajit cu bacteria asta...a luat si antibiotic si tot nu a trecut. Cred insa ca marele ei noroc a fost alaptatul, doar laptele meu a vindecat-o. Acuma are 2 ani si e totul in regula. luciana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana21 Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Si a mea a avut Klebisiella la doua luni, banuiesc ca tot din Municipal o pescuise. I-a trecut repede, dupa sapte zile de antibiotic si n-am mai avut pb. dupa. Si eu stiu ca e o bacterie intraspitaliceasca, destul de pacatoasa, ,mai ales daca se localizaeza la plamani. Noua ne-a spus dr. ca am avut noroc ca s-a localizat pe tractul digestiv. Am aflat atunci (eram foarte disperata) ca bebelusii care mureau in maternitatea din Ploiesti aveau pneumonie cu Kl. Eu am trecut prin niste spaime atunci...nici nu vreau sa ma mai gandesc. Ianca Printesica si Super Mamica Poze strumfesti Poze mai vechi Povestea Burticii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatiantudor Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Salutare, Iulia (nepoata mea) a luat Klebsiella din maternitatea CFR2. Acum are varsta de o luna si e internata la Budimex sub tratament cu antibiotic. Norocul ei este ca bacteria a fost depistata in urma uroculturii si a examenului de urina, ceea ce arata ca e vorba de o infectie urinara cu aceasta bacterie. Eu urmeaza sa nasc in 5 zile tot la maternitatea CFR2. Aveti idee ce se poate face? Cui putem sa spunem ca acolo exista un posibil focar de infectie si ca trebuie verificat ceva in acel spital? Sau aveti idee cum se transmite bacteria asta? Apare numai in medii spitalicesti? Va multumesc Liana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.