Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143

Recommended Posts

Sper sa fie un capitol cel putin la fel de norocos, si sa mai trec vreo cateva [gravi] pe lista! [flo]

Continuare de la Cap. 140, 141,142

Decembrie 2005

[gravi] Martha78 - cap. 97

--------------------------------------------------------------------------------

Ianuarie 2006

[gravi] floricika - cap. 98, anangel_lexi - cap.98, ionica - cap.99

[bb]Princess - cap.103, Adriana mica - cap.103, mexxa-cap.103

--------------------------------------------------------------------------------

Februarie 2006

[gravi]MamiFlori - cap 104, Mirona - cap 109

Martie 2006

[gravi]Danita - cap 116

[bb] Catrinel 17 (cap. 49), 23 martie - Oana Carina

Aprilie 2006

[gravi]ingeras26a - cap121, Madana - cap.122, Catalina - cap. 124

Mai 2006

[gravi]Cristinna- cap. 125, Kateryna - cap. 126, Oana Bucur - cap. 128, Megbeng - cap 129

[bb]CamiM (cap.58), 8 mai - Sofia-Alexandra; Virgi (cap.61), 17 mai - Luana Claudia; Shoricutza (cap.62), 26 mai - Ana

Iulie 2006

[gravi]monica b - cap. 131, Karra80 - cap. 132, Alionushca - cap. 133

[bb]Alexia27 (cap.83), 18 iulie - Eileen Nicole

August 2006

[gravi] 2006claubd - cap. 135, ellamiss - cap. 135, oana- dana - cap. 136, vas - cap. 137, Amely - cap. 138, Gabiu - cap. 138

[bb]Iube2001 (cap.83), 3 august - Ana- Daria

Septembrie

[gravi] chiquitita - cap.140

Octombrie

[gravi] Laura Ioana - cap. 142id="size1">

Lista ramane deschisa!!! Urmam noi, cat de curandid="red">!

succes mult tuturor!!

Poze1Poze2

Sa o ajutam pe Barbye

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 300
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa fie cu noroc![alcool]

La cat mai multe teste II![gravi][gravi][gravi][copil][copil][copil]

Profit de lipsa Ancai, care nu stiu unde este astazi, si intru prima ca poate poate reusesc si eu odata sa plec la Odisee...[hopsieu]

Scuze Anca, daca esti la biserica poate ne pui si noua o vorba buna la DD...[pup]

Hai fetele ca se simte o nevoie acuta de teste cu II

[si-eu]

mirella

Buna fetelor

As vrea sa fiu eu prima, ca multe dintre noi, dar sa vedem ce doreste si Doamne Doamne!

Pana atunci ma rog sa-mi asculte rugamintile fierbinti sa-mi daruiasac acel copil sanatos si puternic pe care mi-l doresc cu atata nerabdare!

Am si eu o intrebare fetelor!

La cate zile de la apritia mucusului cervical ca albusul de ou va avea loc ovulatia?

Eu am avut acest mucus ieri si alaltaieri, dar testele de ovulatie au iesit in ambele zile negative....

Oare urmeaza cat de curand ovulatia sau a trecut?

Va pup pe toate!

Ana

Miltumim, Mirela!

[pup]

Eu sunt z 2 si astept sa treaca timpul cat mai repede.

La multi ani , Catty[papica][bis][pup][cina2][bere][flo][s][s]

La multi ani, Nana![bis][cheers][cina2][bere][flo][papica][pup][s]

Sper sa aveti in viata tot ce va doriti si toate visele frumoase sa devina realitate cat mai repede!

postez inca o data...

Buna fetelor,

Am venit acum de la doctor, mi-a dat sa iau clostilbegyt 1/zi.

Si a insistat sa faca sotul spermograma... Cica trebuie 4-5 zile de abstinenta.

Cine a mai facut spermograma, dupa cate zile de abstinenta?????????? Sotul meu e f.f. suparat si zice ca nu poate.

A avut cineva tulburari de vedere de la clostilbegyt?

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Buna, dragelor [flo2] I'm back in business![biz]

Iata, dupa cativa ani de incercari asidue si abonament la doctori, IAS-uri si FIV nereusite ca ma intorc in acelasi punct din care am plecat... am primit raspuns de la medic, cica sa nu fac laparoscopia ca nu are ce sa-mi gaseasca in neregula atata timp cat la ecografie si HSG nu s-a vazut nimic. Pana la urma si indicatia de FIV (asa-zisa oligospermie foarte severa) s-a dovedit a fi nefondata, adica este oligospermie, dar mai usoara... Cine stie? Cert e ca eu am ramas natural acum 2 ani.

Partea buna e ca ma simt foarte bine fizic, nu am ramas cu niciun efect nedorit dupa aceasta experienta si nu am luat un gram in plus in greutate. Partea si mai buna e ca cel putin cateva luni voi 'beneficia' de efectele tratamentului de stimulare si o simt din plin. Bine, ma ajuta si testele de ovulatie, de ce sa mint[;)]... Ati ghicit, ma apropii de acel moment important, au inceput sa-mi straluceasca iar ochii [amoras]

O mie de pupici [pup][pup][pup] pentru gasca de fete haioase de aici si FELICITARIid="red"> pentru Laura![flo][flo][flo]

quote:Originally posted by Andra M

postez inca o data...Buna fetelor,Am venit acum de la doctor, mi-a dat sa iau clostilbegyt 1/zi.Si a insistat sa faca sotul spermograma... Cica trebuie 4-5 zile de abstinenta. Cine a mai facut spermograma, dupa cate zile de abstinenta?????????? Sotul meu e f.f. suparat si zice ca nu poate.A avut cineva tulburari de vedere de la clostilbegyt?Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

id="quote">id="quote">Andra, spermograma se face dupa abstinenta intre 3 si 5 zile. De ce e suparat sotul tau? Eu am facut stimulare cu clostilbegyt si nu am avut tulburari de vedere.

Andra , daca nici cum nu poate face pauza 3-5 zile , ( desi e si spre binele lui , nu , ca doar si el isi doreste un copil), atunci sa-si faca programare pt. spermograma in perioada in care tu esti la ciclu. Ma gandesc ca atunci n-are ce face , are obligatoriu pauza cateva zile . Nu zic bine ? Eu asa m-am inteles cu sotul meu , dar din motivul ca nu vreau sa pierd perioadele fertile , facand pauza cateva zile.Daca nu se poate face programarea cand vreti voi ( se mai intampla) , cred ca nu moare nici el cateva zile , si tu si el trebuie sa faceti anumite compromisuri cateodata.

Noi 2 singurei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...