Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Info Dr. Sorin Esanu si rezerve private Polizu

Recommended Posts

Buna ziua![biz]

Sunt o graviduta de aprilie 2007 si m-am gindit sa deschid acest subiect in speranta ca voi afla mai multe informatii despre dr. la care merg de ceva timp dr. Sorin Esanu de la Polizu si Amicus Med.

Totodata as dori sa aflu daca are cineva informatii despre rezervele private de la Polizu.

Va multumesc anticipat si va pupic[pup]

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am fost pt scurt timp pacienta dansului, dar ii sunt foarte recunaoscatoare.Dr Tutunaru mi-a facut laparoscpie si a descoperit un sept pe uter pe care nu mi l-a puttu rezeca dansul, asa k m-a trimis la Polizu la dr Esanu.mi-a facut histeroscopie in febr si a facut-o excelent caci in martie am si ramas insarcinata...eu care ma chinuiam sa raman si dc ramaneam pierdeam sarcina.despre rezerve nu stiu nimic....poate altcineva sa stie mai multe....Sarcina usoara in continuare!

Madalina [gravi]33+[baietel]

poze,

Eu am stat in rezerva la Polizu acum 2 ani cand am nascut -- asa e, cum zice Adelyna ca stie de la prietena ei, camera e curata, confortabila, cu tot ce-ti trebuie. Ai si 3 mese pe zi, desi dupa ce nasti nu prea ai voie sa mananci mare lucru oricum (nu solide vreo 2-3 zile ca sa nu te constipi), dar tot raman ceaiurile calde si supa de la pranz.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mie rezervarea mi-a facut-o doctorita cu care am nascut (eu am facut cezariana si aveam data fixa, asa ca era simplu...); eventual intreaba-l pe doctor cum e mai bine sa procedezi.

Succes!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...