Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Mamicilor vreau sa va intreb daca voi a-ti dat puiutilor vostrii cand au fost raciti salbutamol.Printesa mea este racita ,am fost cu ea la dr. nu i-a dat antibiotic,mi-a zis sa-i dau nurofen ,ketof seara si salbutamol,insa o amica mi-a atras atentia sa ma mai gandesc ptr. ca are multe reactii adverse.Voi ce ma sfatuiti?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Are bronsita? Ma gandesc ca pentru o raceala usoara nu ti-a scris salbutamol. Eu i-am dat la Dragos la 2 ani ca mi-a facut o bronsita spastica, nu am avut efecte neplacute de la el.Eu zic sa-i dai daca ti-a prescris medicul.

multa sanatate!

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[bebic] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue">

salbutamolul sau ventolinul dupa denumirea comerciala este un bronhodilatator.este foarte bun pt. ca usureaza respiratia copilului si preintimpina reactiile neplacute de sufocare si aparitia fenomenelor de tipul bronsiolitei (respiratie suieratoare).administrat dupa sfatul medicului nu are reactii adverse.fetitza mea cea mare are un astm bronsic de gradul 1 si a luat foarte mult ventolin (salbutamol)fara nici o problema.daca medicul v-a prescris si ketof probabil banuieste si o usoara alergie care genereaza tusea si in acest caz este foarte bine sa-i dati salbutamol pt. ca alergiile determina de cele mai multe ori acea respiratie suieratoare si sufocare.

sanatate multa !

coricica mamica de doua fete cucuiete

Initial creeata de silvia_112

Mamicilor vreau sa va intreb daca voi a-ti dat puiutilor vostrii cand au fost raciti salbutamol.Printesa mea este racita ,am fost cu ea la dr. nu i-a dat antibiotic,mi-a zis sa-i dau nurofen ,ketof seara si salbutamol,insa o amica mi-a atras atentia sa ma mai gandesc ptr. ca are multe reactii adverse.Voi ce ma sfatuiti?Sunteti cumva la dr. Ivascu, pt. ca si fetita mea a primit exact acelasi tratament cand a fost racita, ea avand pb. cand respira, se auzea o haraiala. Poti lua fara nicio pb, n-a avut nicio reactie adversa.

quote:Initial creeata de silvia_112

Mamicilor vreau sa va intreb daca voi a-ti dat puiutilor vostrii cand au fost raciti salbutamol.Printesa mea este racita ,am fost cu ea la dr. nu i-a dat antibiotic,mi-a zis sa-i dau nurofen ,ketof seara si salbutamol,insa o amica mi-a atras atentia sa ma mai gandesc ptr. ca are multe reactii adverse.Voi ce ma sfatuiti?http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

id="quote">id="quote">Daca medicul ti-a prescris tratamentul asta, e bine sa-i dai salbutamolul.Andy a luat vara asta si ketof si salbutamol si toate au fost OK.sanatate si numai bine!Liaid="red">&Aid="red">nid="orange">did="green">rid="blue">eid="purple">wid="navy">id="Comic Sans MS">[foto]

si Dominic a luat cind inca nu avea un an, facuse o bronsiolita urita si se sufoca, i-a dat spray cu masca citeva zile si nu mai avea nimic. nu a avut reactii adverse, este indicat in astm. si mie mi-a fost frica ca scria pe el ca se da doar la copii peste 3 ani....dar a fost bine pina la urma. la o simpla raceala ma indoiesc sa se ia, nu e un medicament care se ia asa usor, dar daca medicul tau a considerat asa inseamna ca nu e chiar o simpla raceala, o fi auzit el ceva la plamini sau bronsii.sanatate

Flavia [gravi]+7, mama lui Dominic 17 mai 2004

http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...