Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Noi pasapoarte 2007

Recommended Posts

Ma poate ajuta cineva cu informatii? Auzisem la un mom dat ca se vor schimba pasapoartele in 2007. Eu as vrea sa mi-l schimb (din motive de schimbare de nume) si nu stiu daca sa astept pana in 2007 sau nu. Mentionez ca am nevoie de el la sf lunii februarie 2007. Deci?

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu tocmai l-am schimbat, din acelasi motiv. Am auzit si eu cum ca vor introduce pasapoarte si carti de identitate noi, ca se va putea circula in tarile UE doar cu acele carti de identitate, insa am citit in presa ca a fost scandal cu licitatia, evident s-au taraganat lucrurile. Pasaportul pe care l-am facut acum e valabil 10 ani, probabil si daca vor introduce pasapoarte noi, acestea vechi vor fi valabile pana la expirare (cum a fost si cu buletinele si cartile de identitate). Insa da, daca nu te grabesti asa tare, poti astepta pana in ianuarie sa vezi ce si cum. Eu l-am facut pentru ca nu se stie niciodata ce se poate ivi, si asa am tremurat putin, ca s-a ivit o plecare neasteptata in strainatate si am folosit pasaportul vechi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Chiar daca se vor introduce noile pasapoarte acestea,conform unui functionar de la pasapoarte, vor fi eliberate dupa jumatatea anului 2007.Deci sfatul meu este sa-ti faci pasaport pentru ca are valabilitate 10 ani,poti circula cu el peste tot si costa si mai putin,plus timpul de procesare.Functionarul respectv mi-a spus ca timpul de asteptare la noile pasapoarte va fi destul de mare ,datorita sistemelor de securitate.

De asemenea se vor introduce si noi taxe ,deci va fi mai scump.

ANGELA

Si noi (eu si sotul) asteptam trecerea in 2007 ca sa ni-l schimbam (expira acum in noiembrie), dar daca ziceti ce se vor amana termenele pana la vara, mai ca-mi vine sa-l schimb acum! Mai ales ca preconizam sa iesim din tara in vara viitoare!!! Brrr!

Sper sa nu ni le facem acum si dupa aia sa ne oblige sa-l schimbam!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)

Poze aiciid="red">id="size1">

varsta lui Andrei [bicla]

quote:Initial creeata de lgireada

Ma poate ajuta cineva cu informatii? Auzisem la un mom dat ca se vor schimba pasapoartele in 2007. Eu as vrea sa mi-l schimb (din motive de schimbare de nume) si nu stiu daca sa astept pana in 2007 sau nu. Mentionez ca am nevoie de el la sf lunii februarie 2007. Deci?Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

id="quote">id="quote">Pasapoartele se schimba din ianuarie 2007 , eu mi l-am schimbat de doua luni si e valabil 10 ani. Si nu ma obliga nimeni sa mi-l schimb mai repede. Doar cei care aplica din ianuarie vor avea tipul nou. Si e mult mai ieftin decat cel nou , si timpul de asteptare e mult mai mic.Noi 2 singurei

cat costa acum un pasaport, e pentru sora mea, care trebuie sa isi faca pasaportul, daca vreas a vina in spania, ca mai are 7 luni valabilitate acum , si am inteles ca nu poate iesi din tara in decembrie, ca nu are 6 luni valabilitate la intoarcere.

Asta cred ca doar in romania se poate intampla[bang][bang]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...