Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cat lapte la 10 luni?

Recommended Posts

va intreb pt ca pana nu demult monica bea 1 liru de lapte pe noapte. ziua nu vrea sa puna gura pe el orice as face eu. de vreo cateva zile abia daca mai ajunga la 500 ml. e normal?

ea mananca foarte bine si tot felul de mancaruri (nu va inchipuiti ca o pun cu noi la masa si-i dau ciorba de fasole si varza calita), multe iaurturi (cu fructe) si branza. oare ese de ajuns Ca? mai ales ca este in perioada de iesit dintii.

astept cu nerabdare raspunsurile voastre si va multumesc pt pareri si sugestii.

[pup] si [recevere]

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
pentru un copi de 10 luni care are o alimentatie diversificata 2 biberoane de lapte pe zi sunt suficiente chiar daca nu se fac 500 ml.laptele este o sursa de calciu.sunt copii carora nu le place si atunci se dau alte alimente cu aceleasi proprietati:iaurt,branzeturi.important este ca bb sa aiba o alimentatie completa adica sa nu-i lipseasca intr-o zi fructele,legumele,lactatele si carnea sau oul.

multumesc pt sfaturi, fetelor! cred ca monica intra in categoria bebeilor care nu iubesc laptele (seamana cu mine). tocmai din aceasta cauza ii dau si eu multe iaurturi, branzica, fructe etc. si cu ousorul stam prost. nici asta nu ne prea place. carnita daca se poate cat mai multa! (seamana cu tati)

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...