mirelaispir Publicat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2006 va intreb pt ca pana nu demult monica bea 1 liru de lapte pe noapte. ziua nu vrea sa puna gura pe el orice as face eu. de vreo cateva zile abia daca mai ajunga la 500 ml. e normal? ea mananca foarte bine si tot felul de mancaruri (nu va inchipuiti ca o pun cu noi la masa si-i dau ciorba de fasole si varza calita), multe iaurturi (cu fructe) si branza. oare ese de ajuns Ca? mai ales ca este in perioada de iesit dintii. astept cu nerabdare raspunsurile voastre si va multumesc pt pareri si sugestii. si ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Stiu ca dupa 6 luni cantitatea necesara de lapte este de 500 ml/zi. Valabil in cazul in care asimileaza bine calciul. Ar fi bine daca ai face o analiza la Ca. Pt. perioada in care cresc dintisorii nu stiu sa iti raspund. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coricica Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 pentru un copi de 10 luni care are o alimentatie diversificata 2 biberoane de lapte pe zi sunt suficiente chiar daca nu se fac 500 ml.laptele este o sursa de calciu.sunt copii carora nu le place si atunci se dau alte alimente cu aceleasi proprietati:iaurt,branzeturi.important este ca bb sa aiba o alimentatie completa adica sa nu-i lipseasca intr-o zi fructele,legumele,lactatele si carnea sau oul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alondra25.2006 Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Alice la 10 luni papa numai 400ml. din pacate.Dar necesarul zilnic este de 500ml.minim. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anasol Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 si bb al meu aproape 10 luni are si papa 3 bibe unul dim,unul seara si unul noaptea,in jur de 600 http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos anasol si david-andrei(06.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelaispir Postat Octombrie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 multumesc pt sfaturi, fetelor! cred ca monica intra in categoria bebeilor care nu iubesc laptele (seamana cu mine). tocmai din aceasta cauza ii dau si eu multe iaurturi, branzica, fructe etc. si cu ousorul stam prost. nici asta nu ne prea place. carnita daca se poate cat mai multa! (seamana cu tati) ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.