Alynutza Publicat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2006 Pana acum foloseam un robot de bucatarie no-name, cumparat pe cand eram eu in liceu (acum o gramada de ani). Nu avea decat un singur accesoriu de amestecat, care era si cutit de tocat. Puneam oul intreg, mustar, sare, putin ulei, pe urma porneam robotul si turnam ulei prin orificiu pana era gata maioneza. Acum mi-am luat un robot Phillips si nu stiu ce accesorii sa folosesc si cum sa prepar maioneza cu el. Are si o paleta gen cutit de tocat din plastic, are si tel ca si cel de batut oua. Nu stiu pe care din cele doua sa-l folosesc. Nu stiu daca merge sa pun oul intreg... Daca folositi vreuna un robot asemanator pentru prepararea maionezei, as aprecia sa-mi spuneti cum procedati. Multumesc. Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Eu folosesc paleta din plastic ,stil cutit de tocat . Pun doar galbenus de ou ,de obicei 2 fierte si unul crud (depinde cata maioneza vrei sa faci ). Galbnusirile fierte se pun racite si sfaramate . Mai pun o lingurita de mustar , sare si zeama de lamaie . Ii dau drumul robotului si torn incet cate putin ulei . La inceput ,lasa sa mearga robotul cateva secunde fara pic de ulei ,sa nu se taie maioneza. Succes! "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alynutza Postat Octombrie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Cu oul intreg n-ai incercat niciodata? Mi-ar place sa pot pune si albusul, maioneza iesea altfel, mult mai pufoasa, parca nici nu era chiar asa gretoasa... Si chiar, te intrebasem la alt subiect cum faci maioneza light... Poate imi spui aici, daca tot suntem la subiectul maioneza. [flo] Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Si noi avem tot Plillips, mai exact Phillips Cucina. Pentru maioneza si frisca se foloseste paleta din plastic, floarea aceea mare, este chiar ca o floare. Mai este cutitul de tocat si inca un cutit de plastic dar ala este pentru feliat paine. Eu pun in vas un ou fiert si unul nefiert, depinde de cat de multa vreau sa fac, si ulei si pornesc robotul iar pe parcur pun ulei prin orificiul ala special. Iese o bunatate si nu mai spun ca intr-un timp extrem de scurt. Spor la treaba! Nana, aspiranta la titlul de mamica!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinar Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 hello Ali si eu tot phillips am, folosesc tot paleta. eu fac maioneza numai cu galbenus crud, mustar, sare, piper. se poate face si cu ou intreg dar iese mai moale, daca nu o vrei pt ornat este super ok. spor la treaba Marinaid="red"> [gravi]27+[fetita] burtika Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Ali ,maioneza light : pun f putin ulei ,doar cat se se "lege" si frec galbenusurile cu iaurt si zeama lamaie. "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 quote:Originally posted by lulu77Ali ,maioneza light : pun f putin ulei ,doar cat se se "lege" si frec galbenusurile cu iaurt si zeama lamaie."Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"id="quote">id="quote">Imi place cum suna si o sa fac si eu asa data viitoare!Merci de pont [floare3]Nana, aspiranta la titlul de mamica!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alynutza Postat Octombrie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 lulu, mercic, ar fi interesanta reteta pentru mine, dar cred ca sotzul ma arunca pe geam daca-i fac maioneza asa. Nana, al meu n-are paleta din aia, are un cutit de plastic identic la forma si dimensiuni cu cutitul pentru tocat. Al meu Phillips cred ca e Essence, dar nu mai stiu exact. Marina, mersi si tie, de fapt, multumesc tuturor de sfaturi, o sa incerc si vad cum imi iese. Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nora Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Si eu pun albus la maioneza, dar doar un albus la , sa zicem, 2 galbenusuri, si-l pun mai la sfarsit, cand maioneza e deja bine legata. Noraid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
palmyrah2002 Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Si eu am Philipps Esence si fac maioneza cu paletele gen tel.(nu am paleta din plastic gen floare). Eu nu folosesc oul intreg,ci doar galbenus fiert pentru inceput si apoi si galbenusuri crude,ulei ,zeama de lamiie si putina apa minerala la sfirsit,daca iese prea groasa - de cele mai multe ori e tzontzoroi,ca albusul batut spuma tare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.