Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cursuri inot copii Bucuresti

Recommended Posts

Buna!

Caut niste cursuri de inot pentru perioada mai-iulie 2007 cand fetita mea va avea 3 ani. Am auzit de Micii Campioni, Floreasca, Lia Manoliu, Stadionul National, dar nu stiu detalii si mai ales nu stiu pe nimeni care sa fi avut copii la aceste cursuri. Poate ati avut voi copii de 3 ani inscrisi la cursuri de inot. Ati putea sa imi dati niste detalii sau recomandari?

Multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de LindaZ

Buna!Caut niste cursuri de inot pentru perioada mai-iulie 2007 cand fetita mea va avea 3 ani. Am auzit de Micii Campioni, Floreasca, Lia Manoliu, Stadionul National, dar nu stiu detalii si mai ales nu stiu pe nimeni care sa fi avut copii la aceste cursuri. Poate ati avut voi copii de 3 ani inscrisi la cursuri de inot. Ati putea sa imi dati niste detalii sau recomandari? Multumesc.

id="quote">id="quote">Dl. Profesor Mircea OlaruLocatie:Piscina Hotel ParcTel: 0722 476 223/2222 185Tel Piscina: 549 2524

Eu am tot facut cit am fost mica cursuri de inot la Stadionul National.

Si din cite imi aduc aminte erau si copilasi mici.. de.. eu aveam 7-8 ani deja, eram mare.

Si a fost foarte bine, sint ok.

Oricum am vrut si acum, mare , sa ma duc si stiu ca iti cer neaparat analize. Ceea ce mi se pare super. Gindeste-te ca in aceleasi bazine fac antrenamete si sportivi olimpici.

Eu ti-as recoamanda bazinul de la Stadionul National.

Programul actual este:

Luni piscina este inchisa pentru curatenie

M; Mie; J; V de la ora 17:00 la 18:30

S si D 10-11:30

Copilul intra singur daca vreti sa intrati impreuna in bazin sa innotati se poate (dar personal nu va recomand pt. k am incercat si noi si ii distrageam atentia) in alte conditii nu aveti voie in imbracaminte de strada in interior.

Peretele este de geam si puteti vedea copilul .

Dl profesor este foarte bland, vine cu bombonele si isi apropie copiii.

Mai exista un profesor putin mai sever. Depinde de voi pentru cine optati! Pentru orice detalii folositi telefoanele pe care le-am postat, exista abonamente sau bilet de intrare.

Este al doilea an cand mergem, copilul are acum 6 ani, era f.f.f.f fricos dar acum este totul ok. Ii place, se arunca in apa este innebunit dupa sarituri si innoata bine.

Piscina este curata, mare, si nu este aglomerata.

Aveti cunostinta si de niste preturi?

La Micii campioni e un abonament anual de 2000 euro pentru 2 intrari pe saptamana sau 1000 euro pentru 4 intrari pe saptamana. Eu nu imi permit sumele astea si sunt in cautare de alt bazin.

Cristina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...