Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Produse Forever?

innaa

Recommended Posts

De curand am cunoscut un reprezentant Forever...nu stiu mai nimic despre firma aceasta, decat ca toate produsele contin aloe vera.

Ce m-a intrigat a fost faptul ca pe mai multe creme scrie ca sunt pentru fata maini si tot restul corpului(adica o crema multifunctionala).

Cum poate fi o crema buna pt fata si pt picioare de ex...pielea fetei este atat de diferita de pielea corpului...nici macar toate tenurile nu sunt la fel..deci nu li se potriveste acelasi tip de crema.

Ce m-a enervat mai tare a fost reprezentantul care m-a tratat ca pe tzatza Leana de la cuca macaii...ca eu stiu cum actioneaza o crema? Ca stiu ce beneficii are aloe? Normal ca stiu ca nu degeaba am facut o scoala.

dar vreau sa stiu si parerea voastra....nu numai a reprezentantilor...ci a celor care au folosit produsele si care lucreaza in domeniu .

Irina si [copil]Noéliaid="orange"> - 25 sept 2005id="orange">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

preturile sunt foarte mari...dar eu am gasit in plafar produse asemanatoare, la preturi mult mai mici...

ce mi-a placut foarte mult si nu am gasit la alte firme este "aloe activator" si o colega e foarte multumita de "aloe heat"

ariel

http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc

http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1

http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3

http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Da, si eu sunt constienta de beneficiile curative si regenerante ale cremelor(ca in cazul arsurilor), insa nu pot crede ca o astfel de crema poate fi folosita zilnic pentru fata pentru hidratare, hranire, tonifiere ca o alta crema din alta gama(L´oreal, Clarins, Lancome sau mai stiu eu ce alte game care au totusi un prestigiu in domeniu capatat pe buna dreptate)

de asta chiar m-a intrigar acel reprezentant arogant, care sustinea sus si tare ca aceste creme sunt raiul pe pamant.[bang]

aa si ce mi-a mai zis...niste exemple care mi se par pur si simplu aberatii:

ca el daca ia un muncitor din constructii(care evident la sfarsitul zilei e frant din toate incheieturile-la figurat) si il da cu crema lui..in 10 minute e ca nou si nu il mai doare nimic

sau ca balsamul pentru buze il poti folosi in mai multe scopuri:

- sa il pui pe o zgaraietura, pe o arsura, pe o basica cauzata de un pantof- si in cazul asta daca il pui seara pana a doua zi nu mai ai nimic;

- sa il pui pe un neg si in trei zile iti dispare negul...si daca e atat de simplu cu balsamul de buze de ce se mai chinuie medicii sa ii arda (cu nitrat de argint parca) sau sa ii opereze sa ii taie? zic si eu nu dau cu paru´

Greseala celor de la Forever este ca isi vand produsele prin reprezentanti. Care multi reprezentanti nu stiu explica ce si cum.

Am mai povestit asta pe forum, nu vreau sa para ca as face propaganda acestei firme.Eu anul trecut am fost DISPERATA. Cu un copil alergic, aproape asmatic, cu raceli saptamanale si cu antibiotice care nu se mai terminau. Norocul meu a fost ca am intalnit un reprezentant care era si cadru medical si a stiut ce sa ne recomande.

Oricum dupa tratament, copilul a scapat de muuulte antibiotice si pot sa spun ca sunt bune.

Si apropo de ir-ul de buze: o vrisoara s-a dus la tara si a stat undeva pe iarba. A muscat-o ceva de picior, i s-a inrosit piciorul, si ardea. Dupa o zi deja colecta puroi, era rosu si tare. Voia sa mearga la un chirurg sa o vada. I-am zis sa incerce (oricum era sambata) acel ir.(eu il folosisem si la muscaturile de tantar si a fost la fel de eficient ca si fenistil-ul).

Luni mi-a adus ir-ul si mi-a zis ca nu mai tre sa mearga la spital ca s-a retras roseata.

Deci?

Nu am folosit cremele de fata. Am folosit doar o crema pt. dureri, care e f. buna.

Ar trebui sa incerci. Ce te costa?

Era sa uit: baietelul finei mele (de 2 ani) s-a ars f. rau pe manauta. (a pus mana pe soba)A venit fina la mine seara (stam in acelasi bloc)disperata sa-i dau ceva ca nu mai stie ce sa faca cu baietelul asa de tare urla. I-am dat First-ul. A doua zi a venit fericita: nu-l mai doare deloc. Rana s-a vindecat destul de bine.

Atat am avut de zis, din experienta mea cu Forever.

Intr-adevar sunt exagerat de scumpe. Daca vreti sa cumparati, eu zic sa va faceti voi distribuitori, scapati de 30% adaosul celui care va vinde produsul.

Produsele de la Forever sunt bune. Cu siguranta, ca numai Dumnezeu face minuni, dar daca ai parte de un tratament complex si de un reprezentant, care, eventual, sa fie medic atunci poti sa fi multumita de produsele pe care le iei de la ei.

Eu stiu ca si in Sp. Fundeni se da de baut inainte de operatie bolnavilor imunodepresivi, gel cu Aloe. Ala este intr-adevar bun!

Mai sunt si altele, dar depinde de banii pe care ii ai pentru a cumpara produsele respective, dar si de afectiunile de care suferi.

Reprezententul fireste ca incearca sa-si promoveze produsele in felul lui fiecare.

Una peste alta, sunt bune produsele, dar exagerat de scumpe, intr-adevar! Mai ales ca tratamentul trebuie tinut 3 luni .

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...