trust Publicat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2006 Propun sa ne intalnim in acest loc toate fetele care am facut si facem si in prezent stimulare ovariana cu aceste medicamente.Aici putem sa ne povestim experientele ,esecurile si succesele.Ce zice-ti sunteti de acord? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ella_mirica Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Trust draga mea incearca si pe forumul clostibegiyt si pregnil acolo au inceput fetele sa povesteasca fiecare experientele in legatura cu stimularea ovariana Eu una sunt de acord pt. ca momentan ma intereseaza subiectul dupa cum spuneam am facut stimulare pt prima oara luna oct si astept cu nerabdare inceputul lunii noiembrie. Tinem legatura Va doresc sa ajungeti asa[gravi] O sa va povestesc si dece am ajuns sa fac stimulare tocmai acum la 32 de ani. Va pupicesc[flo] Elena Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ale2009 Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Io propun sa va mutati cu totul la Endometru. Aici inchidem.[floare3] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.