Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

alta problema!!! - cojite pe pielea capului

Recommended Posts

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

A avut si fetita mea cojite, i-au trecut cu Diprosalic (unguent cu acid salicilic), masat caputzul cu el cu aprox. 30 de minute intainte de baie, timp de 1-2 zile (pana cad cojitele), apoi spalat bine. Dar intreaba medicul intai, fetita mea era destul de mare cand i-am dat cu acel unguent.

Eu am banuit ca i-au aparut ori de la sampon Johnson, ori de la faptul ca nu reuseam sa o limpezesc bine (plangea).

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Distribuie pe alte site-uri

am avut si noi pe la 3 luni. remediul: putin ulei alimentar fiert si racit pus in pielea capului, masaj usor cu vreo 15 min inainte de baie. am repetat operatiunea de vreo cateva ori si am scapat. nu am mai avut probleme de atunci. eu nu am spalat-o pe monica niciodata cu sampon pe cap, numai cu sapun pt bebelusi (am citit pe prospectul samponului ca se foloseste dupa varsta de 1 an, asa ca nu l-am folosit)

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Eu i-am fetei pentru cojite cu o crema preparata la farmacie pe baza de acid salicilic. Ti-o prepara orice farmacie si stiu fetele de acolo despre ce este vorba si care este compozitia. Tu doar ceri crema preparata de ele pe baza de ac. salicilic.

Costa foarte putin si nu o vei folosi pe toata pentru ca dispar foarte repede cu ea.

restul care iti ramane o poti folosi pentru picioarele crapate daca ai.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Noi am scapat cu ...RABDARE MULTA!

Cred ca, mai toti bb-ii au asa ceva, nu cred ca e cazul sa-t faci probleme. Maxi a scapat pe la 4-5 luni, cred ca.... Fara sampoane speciale si fara alte leacuri...

[flo][flo] Sanatate multa si pupici!

[mamica]Alina si [copil]Maximilian

[foto] noastre la

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...