energy Publicat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2006 buna! ma intereseaza din experientele voastre (sau ma rog, din familie, nu numai cele proprii), ce medici cardiologi cunosteti, pe cine recomandati ca fiind foarte competent? ceva, de genul, top cardiologie, in Bucuresti. De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Eunu por da un nume de medic cardiolog, dar stiu din experienta proprie ca la Fundeni, la Vitan-Barzesti unt medici buni. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
energy Postat Octombrie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 multumesc, miria cristina, o sa ma interesez. pacat ca nu am noutati in voga despre d. ghorfy sau columbeni, ca se posta mai mult pe subiect, in trei zile gaseam 13 pagini de raspunsuri.id="size1"> De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Esti o draguta![flo] Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana maria Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Prof Nanea la Medsana Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004) Succes si s-auzim numai de bine!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Cristian Gabriel,seful sectiei cardiologie la Sp.Militar "La vita e bella" poze marea inghetata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 eu am ceva probleme si am fost sambata la D-na Dr. Ana Fruntelata la Centrul Medical Unirea (sediul din Enescu - in spate la magazinul Eva). Mi-a facut o impresie foarte buna, e tanara si bine pregatita . Am inteles ca lucreaza la Spitalul de Urgenta si este si asistent universitar. Urmeaza sa ma programez pentru investigatii (radiografie, Holter) si voi mai vedea atunci... oricum mie mi s-a parut OK fata de alti cardiologi la care am fost in decursul anilor. Ingrid si Cristi 3 ani si 7 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Da, dna dr. Ana Maria Fruntelata este foarte competenta. O precizare: dr. Gabriel Cristian este seful la cardiologie II de la sp. Militar , ca sunt 2 sectii de cardiologie. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinaelena Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Eu am auzit de bine de dr Coman. Eu am avut ocazia sa il cunosc la Centrul Medical Unirea, dar poate fi gasit si la spital (daca nu ma insel, la Fundeni). Un prieten de familie a avut tatal bolnav... si l-a dus la el, ce-i drept cam tarziu, dar dr Coman i-a prelungit viata cu un an, si batranul zicea ca in acel an i-a redat viata. Inainte de a merge la medic, viata lui era fara valoare, nu mai facea nimic.. iar de cand a urmat tratamentul prescris de Coman, a inceput sa iasa din casa si sa faca diverse activitati... adica sa se bucure de viata. Irina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
energy Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 va multumesc mult pentru raspunsuri.[flo] De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.