Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cardiolog bun

energy

Recommended Posts

buna!

ma intereseaza din experientele voastre (sau ma rog, din familie, nu numai cele proprii), ce medici cardiologi cunosteti, pe cine recomandati ca fiind foarte competent?

ceva, de genul, top cardiologie, in Bucuresti.

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

multumesc, miria cristina, o sa ma interesez.

pacat ca nu am noutati in voga despre d. ghorfy sau columbeni, ca se posta mai mult pe subiect, in trei zile gaseam 13 pagini de raspunsuri.id="size1">

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

eu am ceva probleme si am fost sambata la D-na Dr. Ana Fruntelata la Centrul Medical Unirea (sediul din Enescu - in spate la magazinul Eva). Mi-a facut o impresie foarte buna, e tanara si bine pregatita . Am inteles ca lucreaza la Spitalul de Urgenta si este si asistent universitar.

Urmeaza sa ma programez pentru investigatii (radiografie, Holter) si voi mai vedea atunci... oricum mie mi s-a parut OK fata de alti cardiologi la care am fost in decursul anilor.

Ingrid si Cristi 3 ani si 7 luni

Da, dna dr. Ana Maria Fruntelata este foarte competenta.

O precizare: dr. Gabriel Cristian este seful la cardiologie II de la sp. Militar , ca sunt 2 sectii de cardiologie.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Eu am auzit de bine de dr Coman. Eu am avut ocazia sa il cunosc la Centrul Medical Unirea, dar poate fi gasit si la spital (daca nu ma insel, la Fundeni). Un prieten de familie a avut tatal bolnav... si l-a dus la el, ce-i drept cam tarziu, dar dr Coman i-a prelungit viata cu un an, si batranul zicea ca in acel an i-a redat viata. Inainte de a merge la medic, viata lui era fara valoare, nu mai facea nimic.. iar de cand a urmat tratamentul prescris de Coman, a inceput sa iasa din casa si sa faca diverse activitati... adica sa se bucure de viata.

Irina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...