Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Inghetata - numai vara?

Recommended Posts

Azi a fost ziua unui coleg de gradinita care i-a servit cu inghetata. Atipic, pentru ca de obicei se aduc prajituri sau tort. Aproape toti din grupa erau raciti - le curge nasul, unii tusesc, asta-i oricum sezonul racelilor, in gradinita sunt "streptococi" - asa scrie la intrare - si de asta cred ca a fost o imprudenta sa li se dea inghetata. Sunt ingrijorata pentru ca, acum o saptamana, copilul meu s-a vindecat de amigdalita si-n timpul asta nu i-am dat nimic rece. Acuma sper sa nu raceasca iar.

Ce parere aveti?

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai, inghetata se da vara tocmai pentru ca e cald afara si sa-i racoreasca pe cei care o mananca, nu? Daca afara e frig nici de inghetata si nici de ... bere nu-ti vine![:D]

Poate ca ar trebui sa-i dai niste Paracetamol preventiv. Daca tocmai a trecut de un episod de boala si-o fi creat anticorpi pentru un timp si nu va face, dar ca sa fi sigura!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Eu nici vara nu-i dau ingheatata asa cum e de la mama ei, adica inghetata. Pt ca al meu cupil e aproape tot timpul rosu in gat. Pe vremea asta in nici caz!

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Tare mi-ar placea s avedeti islandezii care stau pe unde apuca prin malluri, indiferent ca e ger, ninge, ploua, bate vantul si maninca inghetata de la mic la mare, adica de la copil de nici 1 an.

Pare ciudat, asa este, si eu am facut ochii cat cepele, nu-mi venea sa cred, dar asta e, asa sunt crescuti. Si nu s emai imbolnavesc si nici rosu in gat sau amigdalita nu fac.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[copil]

Fetitei mele i-am dat mereu inghetata, fie vara, fie iarna, si nu s-a imbolnavit niciodata din cauza asta.

Daca ar fi intrat in contact cu un virus sau cu o bacterie (de fapt mai multi[:D]) poate s-ar fi imbolnavit, dar nu inteleg de ce credeti voi ca inghetata imbolnaveste automat.

Deci Cristina, daca se imbolnaveste, asta se va intampla din cauza streptococilor si nu din cauza inghetatei.

Iar de cand am ajuns in Canada am citit si vazut ca in caz de amigdalita se recomanda inghetata sau lichide mai reci, pentru ca au rol analgezic, de calmare a durerilor de gat.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Cat am fost copil am stat mai mult cu bunicii, parintii fiind la servici. Mereu in frigider era apa, ba chiar si la congelator si bunica nu mi-a refuzat niciodata, mi-a dat sa gust si eu. Bunicul imi aducea inghetata in orice anotimp, nu stiu daca asta e cauza dar eu nu am avut niciodata probleme cu gatul, dar niciodata, incredibil nu? Si ador inghetata. acum ii dau si copilului meu, o las putin sa se inmoaie dar o mananca cu o placere...sper sa-mi semene, ca tati cum ia o gura de ceva cum e cu gatul in pioneze [:D], pana acum n-am avut probleme si a mancat destula.

Asa cum spuneau si fetele rosu in gat se face din cauzade streptococi sau virusei, totusi nici eu n-as duce in colectivitate de pici ceva ce nu tolereaza toata lumea.

aime

Da, Cristina, eu sunt impotriva inghetatei iarna. Stiu ca la gradinita la fetita mea se da o data pe saptamana inghetata dupa mancare, dar marti am avut sedinta cu parintii si am spus educatoarelor sa nu-i mai dea ei inghetata, pentru ca cu 3 zile inainte a fost bolnava si nu gasesc ca este acum timpul de inghetata, se poate da dupa mancare si altceva nu neaparat inghetata. Educatoarele mi-au spus ca copii cand vad ca este o alta alternativa accepta si altceva in loc. Asa ca la mine s-a reyolvat problema cu inghetata la gradinita.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...