Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ma poate ajut. cinev. la primaria Craiova sau Bucu

Recommended Posts

S.O.S

Incercarea moarte n-are...deci in marea mea disperare apelez la voi.

Poate este cineva care ma poate ajuta sa obtin un document din Romania...de la primaria Craiova (locul meu de nastere) sau primaria Bucuresti(ultimul meu domiciliu).

Deci pe scurt: sunt cetatean roman cu domiciluil in Germania.Sint aici din 1994. In 2000 m-am casatorit in Germania cu un cetatean german...in 2004 am divortat..tot aici.Casatoria, cat si divortul au fost inregistrate si in Romania.

Pe certificatul de casatorie este facuta si o mentiune:"casatorita la...divortata la..".

Pe 12.12 vreu sa ma casatoresc din nou.Actele au fost depuse pe 1 okt. si totul a fost ok.Deci am facut toate programarile si invitatiile de rigoare...tot familionul si-a luat deja bilet de avion...iar azi:Surpriza!!--o scrisoare de la Oberlandesgericht Stuttgart in care mi se spune ca lipseste un document:

"Aktuelle Bescheinigung des rumänischen Geburtsstandesamtes für die Braut,dass im Geburtsregister keine Vermerke über eine Eheschließung,bzw., dass Vermerke über eine vorherige Eheschließung sowie die Scheidung diser Ehe vorhanden sind im Original mit Apostile und einer vollständigen Übersetzung in die deutsche Sprache."

in romana: o adeverinta de la primaria din Rom.(Craiova sau Bucuresti) cu mentiunea ca am fost casatorita..si divorata..si cum, ca in momentul de fata nu sunt din nou casatorita.(sunt celibatara?!)

Deci vor neaparat din Rom. nu de la consulate din Germania.:-(

Fetelor va rog....ajutati-ma.....promit sa ma revansez cum pot.

Dar sa aman nunta va fi o catastrofa imensa din p.d.v financiar....iar nu in ultimul rand sunt in luna a 4-a gravida si nu am o sarcina usoara.(trebuie sa stau intinsa mai toata ziua,linistita, nu am voie sa lucrez..si nici sa ma enervez...)Un zbor personal in Ro. este momentan imposibil.

Mama mea este in Ro. Din pacate nu are contacte sau cunostinte care sa ne ajute putin.

Ma bazez pe voi !!!!Va rog mult!!!

crissi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

acum am vazut!!

nu promit dar incerc sa te ajut..

astept pe Pm mai multe date..

Numai bine iti doresc..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

Putin cu putin se aduna marea...id="red">

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."id="red">

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...