Taty Publicat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2006 Am citit in "Formula As" despre un tratament eficient al hemoroizilor care ma chinuie de cind am nascut si nu sunt sigura ca alaptatul este comptabila cu el, si anume cu "marul lupului" despre care am citit ca e toxic in anumite situatii...Planta se foloseste in bai de sezut deci extern, credeti ca poate fi daunator bebelusului? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Octombrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2006 Nu stiu cat de toxic poate fi, dar cu siguranta Ultraproct poti folosi. Si-ti zic asta, pentru ca eu nu mai puteam de durere pe la 8 luni si doctorul mi-a dat sa ma ung cu Ultraproct. Deci, daca in sarcina nu mi-a facut rau, nu cred ca va face rau in alaptare. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.