Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

crema pentru putulica???

Recommended Posts

imi trebuie sa ma ajutati cat mai repede... pana luni la doctor mai e multtt... si nu stiu cu ce sa ii dau pe la putulica....

cu crema e bine??? si cu ce fel de crema???

imi spune ca il ustura foarte tare si am vazut ca este foarte iritata...

spalata este in fiecare zi... adica dus...

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

http://community.webshots.com/user/klaus29100

si

NOUTATI 2006

http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by andrruzza

Noua dupa decalotare ne-a recomandat dr. crema de galbenele. Cred ca e buna si pentru problema voastra.

id="quote">id="quote">E vorba de CREMA sau de UNGUENT?Pentru problemele pielii (rani, iritatii etc)eu stiu ca se foloseste unguentul, ajuta la cicatrizare.*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">

Buna Claudia,

Nu stiu daca baietelul tau are aceeasi problema pe care a avut-o si al meu in urma cu cateva luni:usturime,dupa care s-a unflat un pic si a avut si un pic de scurgere.M-i s-a spus ca este o infectie si sa-i ungem putulica dupa baie cu crema sau unguent Baneocin.Am folosit Baneocin Unguent ,iar dupa doua zile a disparut complet.

Motivul?Probabil din cauza ca nu obisnuiesc sa-i decalotez putulica (m-i se pare traumatizant) si s-a infectat din cauza smagmei.Tot la fel ai fac dus in fiecare seara.

Multa sanatate Elena

scurgere nu are, dar intradevar e un pic umflata si iritata si spune ca il ustura cand umblu la ea... nu am mai decalotat-o demult, adica de cand il duc la gradinita... iar aseara la dus am tras de ea sa vad cum se mai prezinta....

o sa incerc cu crema de galbenele... si sper sa treaca repede...

multumesc

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

http://community.webshots.com/user/klaus29100

si

NOUTATI 2006

http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Klaus, are "balanita" in termeni populari, in cei medicali nu stiu. Nu-i nimic grav, si Vlad a patit asa si am fost la Stanciu, mi-a spus ca de la o picatura de urina ramasa acolo s-a inflamat.

Ne-a recomandat:

Genticol unguent- pt. zona care se decaloteaza(caputul)

Panderm ungunet- pt. zona exterioara a penisului

- tratament 5 zile

Dupa prima zi deja va ceda. Sanatate!

Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

acum o luna lui tudor i s-a facut sus la caput o punguta alba ca un bob de mazare. m-am dus cu el la chirurg si l-a "descatat" cu ceva pensa, deoarece avea fimoza. bine-nteles ca au urmat usturimi la urinat si la baita. dar fiecare baita la putica am folosit romazulan si dupa baita (o data pe zi seara) nidoflor (contine si f putin antibiotic) iar peste zi crema de galbenele alternat cu buebchen pt. rani. acum suntem fff bine, dar tot mai folosim galbenele si buebchen.

roxana & tudor

fetelor, nu va fie teama sa umblati la putzurici cat mai des ! Nu e nimic rau in asta. O decalotare se poate face in timp, tragand constant in timpul baitei, pana cand simtiti ca s-a desprins catusi de putin. Traumatizant nu este pentru ca este o durere suportabila ... dar atata timp cat este facuta constant si nu uitati de putza, totul va fi ok.

Ca sa si rapund la intrebare, eu cred ca baneocinul este ok.

Mama de baiat ...

mama lui Vladut

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...